• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kurtoa upozorio Čelsi: Novi ugovor ili...

Autori mondo.ba Autori mondo.rs Autori Agencije

Neizvjesna sudbina belgijskog golmana na Stamford Bridužu ili Tibo Kurtoa samo vrši pritisak tokom pregovora o novog ugovoru sa „plavcima“?

Uprava Čelsija i golman Tibo Kurtoa pregovaraju o pruženju ugovora koji ističe za 18 mjeseci, a pregovori su se izgleda malo odužili što je zasmetalo Špancu. 

Kurtoa je dao rok upravi Čelsija do kraja sezone da se postigne dogovor o njegovoj budućnosti, s obzirom na to da razmatra nekoliko opcija za nastavak karijere.

On je nagovijestio da bi mogao da se preseli u Španiju, jer tamo žive njegovo dvoje djece sa bivšom djevojkom.

"Situacija nije laka. Ali, znao sam da će se to dogoditi, znao sam da će se ona vratiti u Španiju, tako da i to ima uticaja... Volim svoju djecu do smrti i ponekad se pitam - zar ne bi trebalo da igram u Španiji narednih nekoliko godina? Zato i želim da dam sebi vremena za donošenje odluke o produžetku ugovora", rekao je Kurtoa, prenose britanski mediji.

Ipak, čuvar mreže „plavaca“ je rekao da je srećan u londonskom klubu sa kojim je osvojio dve Premijer lige i jedan Liga kup.

"Ne vidim razlog da ne potpišem novi ugovor sa Čelsijem, ali želim da razmotrim sve opcije. Nije pravi trenutak za ishitrene odluke. Ni za Čelsi, ni za mene. Za nekoliko meseci ćemo ponovo sesti za sto i otvoreno razgovarati. U suštini, želim dogovor pre kraja sezone", rekao je Kurtoa.

Za belgijskog golmana interesovanje je odavno pokazao Real Madrid, međutim, prema posljednjim informacijama „kraljevski klub“ je odustao od dovođenja Kurtoe iz Čelsija i De Hee iz Mančester junajteda i okrenuo se golmanu Atletik Bilbaa Kepi Arizabalagi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC