• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Valdano: Neukusno je kritikovati Ronalda

Autori mondo.ba Autori mondo.rs Autori Agencije

Legenda Real Madrida Horhe Valdano pohvalio Kristijana Ronalda i rekao da je neukusno da se kritikuje trenutno najboljeg igrača svijeta.

Valdano je izjavio da najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo ima nevjerovatno samopouzdanje što mu omogućava da postiže velike rezultate.

"Ronaldo je najprofitabilniji ego u istoriji fudbala, ima ogromno samopouzdanje koje mu daje nevjerovatnu mogućnost za napredak. Mislim da je neukusno da se kritikuje ovih dana s obzirom na to da je dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta", izjavio je nekadašnji reprezentativac Argentine za špansku Marku.

On je dodao da Ronaldo ima jak ego za razliku od večine današnjih fudbalera koji se često muče sa samopouzdanjem, ali nije želio da ga upoređuje sa Lionelom Mesijem.

"Ne mislim da Ronaldo i Mesi prihvataju mnogo savjeta sa strane, oni su različiti profili igrača, vjerovatno potpuno suprotni, ali obojica su podjednako sposobni da igraju na način koji im omogućava da budu u nekoliko fudbalera koji su najbolji u istoriji ovog sporta", zaključio je Argentinac.

Valdano je nastupao za Real Madrid od 1984. do 1987. godine i osvojio dve titule i dva Kupa UEFA, uz jedan španski kup, dok je kao trener u sezoni 1994-1995 bio prvak Španije.

Sa Argentinom je 1986. godine osvojio Svjetsko prvenstvo postigavši odlučujući gol protiv Njemačke u finalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC