• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrač Bajerna imao saobraćajku

Autor mondo.rs

Zbog snežne oluje u Nemačkoj i otežanih uslova, automobil fudbalera minhenskog giganta Rafinje proklizao je i izazvao sudar. Na sreću, bez ozbiljnih posledica

Obilne snežne padavine izazvale su mnogo problema širom Evrope u poslednjih 48 sati. I u Nemačkoj su uticale na izazivanje velikog broja saobraćajnih nezgoda, a jednu je skrivio fudbaler Bajerna Marsio Rafael Fereira de Souza, poznatiji kao Rafinja.

Brazilac sa nemačkim pasošem išao je u Gundelfingen na obali Dunava, u okrug Dilingen, na druženje sa navijačima, ali je na autoputu njegov automobil proklizao prilikom kočenja, pa je udario u vozilo ispred.

Igrač Bajerna prošao je samo sa ogrebotinama, a prema izveštaju nemačkih medija niko nije povređen u toj nezgodi. Štetu je jedino pretrpeo Rafinjin automobil, i to ozbiljnu.

Rafinja se posle nesreće javio udruženju navijača, a kada im je saopštio da mu je automobil oštećen, suprug gradonačelnice Gundelfingena odmah je svojim vozilom otišao po njega. On je stigao na dogovoreno druženje sa navijačima, ali dva i po sata kasnije. Njima to nije smetalo, a predsednik fan kluba lično ga je posle odvezao kući u Minhen.

Rafinja je na tom skupu imenovan i za počasnog građanina Guldenfingena, dan nakon što je na meču protiv Ajntrahta postigao 300. gol u dresu Bajerna.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC