Kad onaj pravi uđe u vaš život... Znaćete

Autor:

Shvatićete ubrzo da je vaš čovek konačno uz vas, da je ta veza ono što ste želeli oduvek jer ćete početi da se menjate...

0
A- A A+

Neće vam biti problem da mu kažete kad ste tužni, ili da vas je juče razbesneo nekom sitnicom, biće ok ako se povremeno ne slažete oko nečega. Jer, onaj pravi - neće otići zbog toga. To je onaj koji će se pomiriti sa svakom vašom lošom navikom koja je "jača od vas", onaj koji će vam reći da ste najlepša koju je ikada video i kad ste bez šminke i frizure, onaj koji će biti ponosan što je uz njega snažna žena koja je tu da mu drži leđa, umesto da se toga plaši...

Naučiće vas, posle svih tih promašaja, da je jedina ispravna stvar da se uvek zauzmete za sebe. Neće vam povlađivati, ali vam se neće ni snishodljivo obraćati, neće činiti da se osećate ni manje snažnom ni manje ženstvenom nego što zaista jeste.

Ohrabrivaće vas da razgovarate, da kažete šta mislite i kako se osećate jer će želeti da komunicirate i kad ste srećni i kad ste ljuti, zato što zna da je to jedini način da se ljubav sačuva. Neće dozvoliti sebi da mu sve odjednom postane "suviše", niti će "otpuzati" negde da liže svoje rane ignorišući vas do kraja dana praveći se da ste ga povredili time što ste bili iskreni, i nabijajući vam osećaj krivice.

Uz njega, naučićete da je jedina ispravna stvar da uvek kažete šta mislite i šta osećate.

A ako muškarac sa kojim ste u vezi (koliko god ga vi voleli, i koliko god on voleo vas) ikada počne da se oseća ugroženo zbog toga što vi imate svoje mišljenje i ne bojite se da ga iznesete, onda... taj muškarac nije vaš čovek. I nema te ljubavi koja može da ga napravi takvim.

Onaj pravi... ukazaće vam na hiljade razloga da volite sebe, čak i one delove koje radije ne biste "pokazivali" jer smatrate da su vam oni "slaba tačka".

Mentalno, fizički i emocionalno, na površinu će "izvući" onu pravu vas, bez maski i fasade, voleće vas takvu.

I vi mu nećete verovati, u početku, jer, niko vas nikada nije voleo tako. I plašićete se. Više nego što ste se ikada ičega plašili.

Zato što ćete uz njega shvatiti da pojma niste imali koliko neko može da vas voli. Ili, koliko vi možete  voleti nekoga. I to će vam slediti krv u žilama. Jer, kad jednom to vidite, postaćete svesni koliko je dragoceno. I plašićete se da ne ostanete bez toga. I pitaćete se kako ste uopšte mogli da živite bez toga.

Pitaćete se kako ste uopšte mogli da živite bez prave sebe koja se probudila tek kad ste njega sreli.

A onda će vam se to dopasti. Osećaj slobode i sigurnosti. A vaš čovek... voleće vašu slobodu. I voleće vas "od glave do pete". Na loš dan, i na dobar dan.

Zato što ste ono za čime je čeznuo oduvek. I zato što će biti spreman da prizna (sebi, ne nužno i vama, jer to je ionako manje važno)... da ste mu celog života nedostajali. A da to nije ni znao.

Tagovi:

Ostale vijesti