• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilijan prošetao "terijere", Barnli hoće u LŠ

Autor mondo.rs

Brazilac zablistao protiv Hadersfilda u odsustvu Alvara Morate. Zamislite Barnli u Ligi šampiona? Trenutno su četvrti...

Fudbaleri Čelsija oporavili su se od poraza od Vest Hema proteklog vikenda i na gostovanju Hadersfildu iskoristili su raspoloženog Vilijana, koji je zabeležio dve asistencije i gol, dok su pobede zabeležili i Barnli i Kristal Palas, "orlovi" nakon velikog preokreta.

HADERSFILD - ČELSI 1:3 (0:2)

Čelsi je poveo nakon greške danskog golmana Lesla u 23. minutu, jednog od boljih igrača "terijera" ove sezone, kada se odlično snašao Vilijan i "produžio loptu" za Timuea Bakajoka, a ovaj nakon dobrog prijema lopte kojim je stekao prednost u odnosu na čuvara rutinski završio brzopoteznu akciju svog tima kom se i te kako isplatio presing.

Delovalo je da će samo s jednim golom prednosti "plavci" na odmor, ali onda je Markos Alonso u 43. minutu poslao odličan centaršut na drugu stativu na koji se "poklonio" Vilijan.



David Vagner je na poluvremenu napravio promenu i uveo Vajtheda umesto Hoga, ali nije to "podiglo" njegovu ekipu pošto je odmah posle nove greške odbrambenih fudbalera Hadersfilda lopta stigla do Pedra na 13-14 metara, a ovaj snažnim udarcem doneo i treći gol gostima.

U nadoknadi vremena, što će sigurno iznervira Antonija Kontea, Loran Depotr nadvisio je Antonija Ridigera i doneo gol za utehu Hadersfildu.


Barnli je nastavio da briljira ove sezone pošto je pred svojim navijačima savladao Stouk (1:0) i to pogotkom Ešlija Barnsa u 89. minutu, strašnim udarcem sa 14 metara, nakon što je lopta do njega stigla posle "bunarenja".

Ovo je deveta pobeda Barnlija u ovoj sezoni i sada su na četvrtoj poziciji sa 31 bodom, jednim više od Liverpula koji ima i meč manje.

Zamislite Barnli u Ligi šampiona?



Kristal Palas je napravio veliki preokret na "Selhurst parku" (2:1) pošto je od trećeg minuta gubio od Votforda, ali je crveni karton Toma Kleverlija sve promenio...

"Orlovi" su napali goste i prvo preko Sakoa u 89. minutu, a onda i preko Džejmsa Mekartura, uspeli da savladaju "stršljenove" i osvoje tri važna boda u borbi za opstanak. Podsetimo, prošlog vikenda bili su nadomak pobede i protiv Bornmuta, ali je Kristijan Benteke promašio penal u nadoknadi.

PREMIJER LIGA 17. KOLO:


Barnli - Stouk 1:0 (0:0)
/Barns 89/

Kristal Palas - Votford 2:1 (0:1)
/Sako 89, Mekartur 90+2 - Janmat 3/

Hadersfild - Čelsi 1:3 (0:2)
/Depotr 90+3 - Bakajoko 23, Vilijan 43, Pedro 50/

u sredu:

Njukasl - Everton (20.45)
Sautempton - Lester
Svonsi - Mančester siti
Liverpul - Vest Bromvič (21.00)
Mančester junajted - Bornmut
Totenhem - Brajton
Vest Hem - Arsenal

TABELA: Mančester siti 46, Mančester junajted 35, Čelsi (+1) 35, Barnli (+1) 31, Liverpul 30, Totenhem 28, Arsenal 29, , Lester 23, Votford (+1) 22, Everton 19, Hadersfild (+1) 18, Sautempton 18, Brajton 17, Bornmut 16, Stouk (+1) 16, Njukasl 15, Kristal Palas (+1) 14, VBA 13, Vest Hem 13, Svonsi 12.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC