Novi singl Vanje Mišić "Poslije ljubavi"

Nakon dva vrlo uspješna singla „Prstima“ i „Leptiri i kornjače“, Vanja Mišić, danas je u Banjaluci promovisala svoj novi singl i spot za pjesmu „Poslije ljubavi“.

0
A- A A+
Vanja Mišić Foto: MONDO/ Dragana Božić

Promocija je održana u Kamenoj kući na Kastelu pred brojnim prijateljima, porodicom, saradnicima i medijima.

Pjesma je, prema njenim riječima, dugo bila u „šteku“ i sada je konačno tu pred svima.

„Dugo smo radili na ovoj pjesmi i spotu, sve što smo do sada snimili je priprema za album, a saradnja sa Dallas rekordom je zaista sjajna. Ta saradnja je donijela to da me vide širom regiona. Emocije su uvijek te koje inspirišu, da li lijepe ili ružne, meni je jako drago da sam počela da pišem i stvaram pjesme i da imam još tri pjesme u „šteku““, s osmijehom je poručila Mišićeva. 

Ekipa koja je radila na pjesmi je gotovo ista kao na prethodnom singlu, tekst je napisala Vanja, a Moondance koji sa Vanjom razrađuje ideje je radio na aranžmanima, te Silvio Pasarić koji je takođe dao svoj pečat produkcijski i muzički. Vanja se na današnjoj promociji zahvalila svima koji su je podržali.

„Ne smijem zaboraviti ni gudački kvartet “Palladio” koji je odsvirao prekrasan aranžman koji je pisala Milana Smiljanić. Naš glumac u spotu Aleksandar Marković je dao svoj pečat i donio emociju i tamo gdje se nismo ni nadali“, rekla je Vanja.

Spot je sniman na prelijepim Japodskim otocima kod Bihaća i donosi onu pravu romantičnu jesen.

„Dragan Gajanović je maestralno snimio ove kadrove, a Žarko Kalaba je uradio scenario, montažu i kolor korekciju. Očekujem i da će 2018. godina biti u znaku autorske muzike, nadamo se nastupima na nekim festivalima, konačno sa svojom muzikom. Sada imam tri pjesme, a do ljeta nadam se njih pet“, naglasila je Mišićeva.

Za kraj pogledajte i poslušajte Vanjinu novu pjesmu!

Izvor: Youtube

Ostale vijesti