• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je on sve vreme falio Vengeru?

Autor mondo.rs

Vezista Sevilje, koji je "zaratio" sa Andalužanima, biće prvo pojačanje Arsenala u zimskom prelaznom roku.

Svađa u svlačionici Sevilje tokom poluvremena meča protiv Liverpula (0:3), probudila je sve fudbalere Andalužana, koji su postigli tri gola u nastavku, sem Stivena Nzonzija kome je to bio i poslednji nastup za španski klub i odmah je najavio rastanak.

Sjajni defanzivni vezista još na pauzi je napustio "Pishuan" i odlučio da više nikada neće igrati za Sevilju, a takav razvoj situacije iskoristiće Arsenal tokom ovog prelaznog roka.


Opšti utisak je da Granit Džaka i Aron Ramzi i ne funkcionišu najbolje u aktuelnom sistemu 3-4-3, gde su njih dvojica centralni vezni fudbaleri, pa će Arsen Venger tokom januara pokušati da dovede zemljaka koji će im biti opaka konkurencija.

Prema pisanju španskih medija, transfer je već dogovoren i Arsenal je pristao da plati "izlaznu klauzulu" u visini od 35 miliona funti!

Sjajni Nzonzi je podigao svoju igru na "viši nivo" od dolaska na Pirinejsko poluostrvo 2015. godine i prethodnih sezona bio je jedan od najboljih igrača Sevilje, ali preko svađe sa trenerom Eduardom Berizom "nije mogao da pređe".

Francuz je naveo da je Berizo njega proglasio kao direktnog krivca za loše poluvreme protiv "redsa", što se njemu nije dopalo i izbila je burna svađa.

Kada su u pitanju fudbalske karakteristike, Nzonzi je visok (1.90m) i daleko čvršći fudbaler od Džake i Ramzija, a videćemo da li će to značiti i promenu sistema igre i povratak starom sa četvoricom u odbrani.

Osim za Sevilju, ovaj fudbaler nastupao je za Amjen, Blekburn i Stouk.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC