• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić: Bio je penal, sad više neće kukati!

Autor mondo.rs

"Oko toga nema diskusije", rekao je štoper Crvene zvezde koji je oborio Ognjena Ožegovića u 60. minutu.

 Savić: Bio je penal, sad više neće kukati! Izvor: MN PRESS

"Posle 22 godine sam ga ja skrivio... Mislim da je bio penal, opravdano je 'sviran' i oko toga nema diskusije", rekao je hladne glave štoper Crvene zvezde, Vujadin Savić, posle remija sa Partizanom u 156. "večitom derbiju".

Ako je neko mogao da "ubije" svaku diskusiju o tome da li je Milorad Mažić bio u prvu kada je najstrožom kaznom kaznio start na Ognjena Ožegovića onda je to upravo – on.

"Bio je čist penal, kao 'suza'. Sada bar više neće kukati kako im nije sviran 22 godine ili koliko već. Krivo mi je što sam baš ja napravio penal, ali eto... čuo sam se već s nekim drugarima i kažu mi da ispisujem istoriju na sve strane - Liga Evrope, evropsko proleće, sad penal za Partizan...", rekao je Savić novinarima posle utakmice.



/STOJKE, SVAKA ČAST!/

"Mislim da je bila dobra utakmica, da smo imali i mi i oni šanse da pobedimo… Nerešen rezultat je možda i najrealniji. Nisam zadovoljan rezultatom, ali dobro - i dalje im bežimo devet bodova".

Potom je i objasnio kako se Evertonova kopačka našla kod njega.

"Možemo da budemo zadovoljni, ali i da žalimo za propuštenim šansama pri 0:0. Nisam gledao snimak penala, ali ako ga je sudio, bio je. Da je Pešić dao gol, možda bi bilo drugačije na kraju, ali šta da se radi, dao je sve od sebe", rekao je Branko Jovičić, koji je večeras debitovao u "večitim derbijima" ulaskom s klupe.



Prvi ove sezone, onaj završen rezutlatom 0:0 u Ljutice Bogdana, propustio je zbog teške povrede zbog koje nije igrao sve do kraja novembra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC