• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TUČA NA DERBIJU: Povređeni i stranci!

Autor mondo.rs

Policija saopštila da je privedeno ukupno 26 osoba u vezi sa neredima na "večitom derbiju", kao i da je povređeno više osoba, među kojima i strani državljani.

 156. vječiti derbi FK Partizan FK Crvena zvezda 1:1 FOTO, VIDEO tuča Izvor: MN PRESS

Tuča na fudbalskom "večitom derbiju" i ružne scene nasilja obišle su svet, a srpska policija saopštava da radi na rassvetljavanju celog događaja i identifikaciji osoba koje su učestvovale u incidentima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je povređeno više osoba, među kojima je i nekoliko stranih državljana, a da je privedeno ukupno 26 osoba.  

CELO SAOPŠTENJE MUP-A:

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, po nalogu nadležnog tužilaštva, radi na identifikaciji osoba koje su učestvovale u incidentima tokom fudbalske utakmice između FK Partizan i FK Crvena zvezda. U tučama je povređeno više lica, među kojima je i nekoliko stranih državljana. Zbog sumnje da su izvršili krivična ili prekršajna dela pre početka utakmice, tokom trajanja, ali i nakon njenog završetka, u policijske prostorije je dovedeno ukupno 26 osoba. Policija preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih okolnosti događaja i nakon identifikacije osoba koje su učestvovale u tučama, a po nalogu nadležnog tužioca, biće podnete odgovarajuće krivične ili prekršajne prijave".

Haos na jugu: Grobari se tukli za prevlast?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC