• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLOBODNA DALMACIJA: Splićani prebijeni u Beogradu!

Autor mondo.rs

Hrvatski list piše da je u tuči navijača Partizana učestvovalo nekoliko Hrvata i da se neki od njih teško povređeni. Među njima i hrvatski šampion u kik bosku.

 Splićani Beograd neredi vječiti derbi Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

U tuči navijača Partizana u 156. "večitom" derbiju učestvovali su strani državljani, od kojih su najbrojniji bili Hrvati.

Splitska "Slobodna dalmacija" na svom veb izdanju piše da su u beogradskim neredima učetvovali Splićani i da su neki od njih teško povređeni.

"Splićanin A.F. (u originalnom tekstu se navodi puno ime i prezime) teško je ozlijeđen u tučnjavi koja je u srijedu izbila u Beogradu za vrijeme utakmice Partizana i Crvene zvezde", ovom rečenicom "Slobodna" počinje tekst.

SLOBODNA DALMACIJA PIŠE O HRVATIMA KOJI SU POVEĐENI U BEOGRADU

U daljem tekst se navodi da je A.F, prema pisanju medija iz Srbije, hospitalizovan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) i da je životno ugrožen pošto je huliganskom sukobu zadobio ubodnu ranu nožem u predelu leđa, a ima i hematom na mozgu.


Međutim, on nije jedini povređeni Splićanin.

"A.F, međutim, nije bio jedini Splićanin koji je sudjelovao u krvavom frakcijskom obračunu navijača Partizana. 'Slobodna' doznaje kako su se s njim u Beogradu po istome poslu našli i još neki sugrađani, a među njima i hrvatskoj javnosti dobro poznati D.T. (u originalnom tekstu se navodi puno ime i prezime) koji je u sukobu na južnoj tribini Partizanova stadiona također zadobio teške ozljede", dodaje se.



"Slobodna Dalmacija" navodi da su državljani Hrvatske u prestonicu Srbije došli na poziv kolega iz beogradskog pozemlja i da su angažovani u borbi za prevlast na tribini Partizanovih navijača.

A.F. je od ranije je poznat hrvatskoj policiji, dok je D.T. imao puno uspeha braneći boje Hrvatske u kik boksu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC