• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Gajić najbolja sportistkinja Srpske!

Autor mondo.ba

Obojkašica brčanskog jedinstva Ana Gajić najbolja je sportistkinja Republike Srpske u 2017. godini.

Žiri 63. Izbora deset najboljih sportista u organizaciji "Glasa Srpske“ izabrao je najbolje pojedince u 2017. godine, kojima su uručene nagrade na svečanosti u Banskom dvoru u Banjaluci.

Najvrednija nagrada i titula najboljeg sportiste Republike Srpske pripala je Ani Gajić, odbojkašici Jedinstva iz Brčkog.

„Željela bih da se zahvalim svim ljudima koji su glasali za mene. Bila sam 2011. ggodine na ovoj pozornici među 10 najperspektivniji i pitala sam se kako je biti najbolji sportista RŽS. Želja mi se ostvarila i osjećaj je neopisiv. Hvala mom timu, Jedinstvu, klu, trenerima i saigračicama, bez kojih ne bi bila ovdje gdje jesam. Hvala mojoj porodici i prijateljima. Pozdrav za Brčko i moje Gacko“, rekla je Gajićeva.

Drugo mjesto pripalo je plivaču Nikoli Bjelajcu, a treće skijaškom biatlnocu Mladenu Plakaloviću.

Četvrti je kajakaš Darko Savić, peto mjesto pripaleo je atletičarki Mladeni Petrušić, šesti je rukometaš Đorđe Ćelić, sedmi je vaterpolista Srđan Stevandić, osmi je džudista Borislav Bogdanić, deveto mjesto pripalo je stonoteniserki Sanji Milojici

Najbolji sportista iz RS koji nastupa za neku drugu reprezentaciju je džudista Nemanja Majdov.

Najbolji trener Republike Srpske u 2017. godini je Slobodan Starčević (FK Krupa).

Povelja za izuzetan sportski podvig pripala je Igoru Božiću, koji je naučio skijati dvije slijepe djevojke, Tanju Latinović i Natašu Arsenović.

Dugogodišnji sportski radnici u plivanju i atletici Milan Jejinić i Slavko Koprivica dobili su plakete za doprinos i razvoj sporta, dok je plaketa za sportski događaj godine pripala Vaterpolo klubu Banjaluka koji je bio domaćin kvalifikacionog turnira Lige šampiona.

Plaketa za ambasadore sporta RS pripala je selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Mladenu Krstajiću i košarkaškom treneru Zoranu Mikešu.

Plaketu za izuzetne rezultate u sportu osoba sa inviliditetom dobio je Dragan Sikima (KKI Vrbas).

Plakete za unapređenje specijalnih i paralelnih veza RS i Srbije dobili su Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS, Ministarstvo oladine i sporta Srbije, Odbojkaški savez RS, Odbojkaški savez Srbije i Nenad Krstić, bivši košarkaš i kapiten Srbije.

Plaketa je posthumno dodijeljena i Milanu Radakoviću, osnivaču i direktoru Banjaluka čelendžera.

Zlatno pero „Limun Papić“ za najboljeg novinara godine pripalo je Andreju Kneževiću, uredniku sportske redakcije Alternativne televizije.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Belmin

I zaslužila je

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC