• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda spustila zavesu na 2017: Ovo su najbolji...

Autor mondo.rs

Crveno-bijeli se svečanošću u hotelu "Hajat" oprostili od 2017. godine i izabrali najbolje pojedince, najljepši gol...

 Zvezda spustila zavjesu na 2017: Ovo su najbolji... Izvor: MONDO/J. Terzić

Prvo mjesto u Superligi i izboreno učešće u šesnaestini finala Lige Evrope, rezultati su za ponos svih u Crvenoj zvezdi.

Poslije šest mjeseci jakog tempa i velikog broja utakmica, ekipa Vladana Milojevića otišla je na zaslužen zimski odmor. Ipak, prije nego što se "rastrče" svako na svoju stranu, igrači, članovi stručnog štaba i klupskog rukovodstva, još jednom su se okupili u četvrtak uveče u hotelu Hajat.

Klub je organizovao svečanost nazvanu "Crveno-bijelo veče", tokom koje su proglašeni najbolji pojedinci u 2017, izabran najljepši gol godine na izmaku...

Evo i svih golova koji su bili u konkurenciji:

golovi
Izvor: YouTube

Golom polusezone proglašen je pogodak Gelora Kange u meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Krasnodara, a počasti kao najboljem igraču u prethodnih šest mjeseci pripale su Ričmondu Boaćiju.

Treba istaći da je centarfor crveno-bijelih za najboljeg izabran u anketi prvotimaca, dakle onih sa kojima je svakodnevno dijelio svlačionicu, što tom priznanju svakako daje dodatnu težinu.

Mičelu Donaldu uručen je specijalni dres povodom 100. nastupa u crveno-bijelom dresu, ostvarenog upravo u "vječitom derbiju" dan ranije.

OSTALE NAGRADE

Najbolji omladinac: Dejan Joveljić
Najbolji kadet: Strahinja Eraković
Najbolji mlađi kadet: Ilija Babić
Najbolji pionir: Mateja Bačanin
Najbolji mlađi pionir: Marko Lazetić


Prije svečanosti, na stadionu Rajko Mitić održana je sjednica Upravnog odbora, a članovi najužeg klupskog rukovodstva odali su priznanje igračima, stručnom štabu i menadžmentu na ostvarenim rezultatima u tekućoj sezoni.

"Takođe, konstatovano je da je operativni dio kluba uradio mnogo pozitivnih stvari na finasijskoj stabilizaciji i infrastrukturi kluba, odnosno stadiona, što je naročito važno za budućnost Crvene zvezde u svakom smislu.

Na kraju je Upravni odbor izrazio zahvalnost svim zvezdašima koji su nesebičnom podrškom pomogli da klub ostvari uspjehe koji su do prije samo šest mjeseci bili nezamislivi", navodi se u saopštenju.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC