• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ma, ni da čuju...

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Zvali su me iz Engleske, Njemačke, Italije i Francuske. Međutim, Juventus čak ne želi ni razmatrati ponude za Marka Pjacu", kaže njegov agent Marko Naletilić.

Marko Naletilić, agent hrvatskog reprezentativca Marka Pjace, za italijanske medije je izjavio da Juventus ne želi prodati krilnog napadača, te da čak neće ni razmatrati ponude koje budu stigle u klub.

Talentovani hrvatski fudbaler van terena je od marta ove godine zbog teške povrede ligamenta koljena. No, oporavio se i uskoro se očekuje njegov povratak na travnjak.

"Zvali su me iz Engleske, Njemačke, Italije i Francuske. Međutim, Juventus čak ne želi ni razmatrati ponude za Pjacu. Masimilijano Alegri je uvijek biranim riječima govorio o Pjaci, a to će za igrača biti još jedna dodatna motivacija. Pjaca mi je rekao da se dobro osjeća i da je spreman da se vrati, za početak nekoliko minuta sa klupe", kazao je Naletilić.

Odlični 22-godišnji fudbaler u Juventus je stigao 2016. godine nakon dvije sjajne sezone u zagrebačkom Dinamu. Za "staru damu" je prošle sezone odigrao 19 takmičarskih utakmica i postigao jedan gol. Ove sezone još nije zaigrao.

U dresu Hrvatske upisao je 13 nastupa uz jedan pogodak.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC