• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo, ovo je na tvoj račun!

Autor mondo.rs

Pep Gvardiola osjeća da je trenutak da dodatno "nagazi" ratobornog komšiju.

Pep Gvardiola kao da osjeća da je povoljan trenutak da "nagazi" ratobornog komšiju, Žozea Murinja.

Nakon haosa koji je izbio u tunelu "Old Traforda" prošlog vikenda nakon što je Mančester siti pobijedio domaćina, Junajted, i praktično osvojio titulu prvaka Engleske, Španac i Portugalac nisu baš štedili jedan drugog na konferenciji za medije iako nisu govorili o incidentima.

Zapravo, Gvardiola je podsjetio engleske novinare da je Murinjo tako kukao na sudije i prošle sezone kada je takođe bilo 1:2 na "Teatru snova" i da to radi konstantno, a arhi-rivala pecnuo je i riječima da je "samo Mančester siti želio da igra fudbal".

Naredna konferencija za medije novog engleskog rekordera po broju uzastopnih pobjeda u prvenstvu donijela je Gvardioli priliku da nastavi u sličnom stilu.



Sitiju na "Etihad" u subotu dolazi Totenhem, a "građani" će imati priliku da pobjedom odu na 21 bod prednosti u odnosu na "pijevce" koje takođe "bije glas" da igraju dopadljivo i ofanzivno, ali koji ne bilježe ni izbliza dobre rezultate kao Gvardiolin skupocjeni sastav.

"Mislim da je Totenhem, uz Čelsi, najbolji tim u ligi od onih koji žele da igraju fudbal", nastavio je Gvardiola da se indirektno obraća Murinju čiji je takozvani "anti-fudbal" ove sezone dovoljan za drugo mjesto sa aktuelnih 11 bodova zaostatka za neprikosnovenim liderom.

"Oni ne čekaju protivnika da forsira otvorenu igru i napada, to su ekipe koje izlaze na teren sa namjerom da igraju svoju igru. To će biti novi veliki test za nas u samo nekoliko dana", rekao je Gvardiola, koje potom očekuje duel sa Lesterom u Liga kupu.

Maurusio Poketino, kojeg je Gvardiola ove sezone naljutio kada je Totenhem nazvao "Hari Kejnov tim", pokušaće da zaustavi Siti na putu ka 16. uzastopnoj pobjedi u Premijer ligi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC