• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloje: Hvala Deki, crveno i crno-bela braćo...

Autor mondo.rs

Deceniju se bori i još je u igri: Zvonko Milojević

 Miloje: Hvala Deki, crveno i crno-bela braćo... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Legenda Crvene zvezde, Zvonko Milojević (46), pre deset godina doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške povrede, od kojih se godinama oporavljao, bez namere da se preda.

Nekadašnji golman dočekao je ovog petka dan koji je dugo čekao. Dan kada je izašla knjiga "Još uvek u igri", čiji je glavni junak.

Delo autora Nebojše Lapševiča objavljeno je pod pokroviteljstvom Crvene zvezde i u saradnji sa Izdavačkom kućom "Arte" iz Beograda. Promocija je održana na stadionu "Rajko Mitić", u prisustvu Milojevićevih prethodnika pred golom Zvezde, Stevanom Dikom Stojanovićem i Živanom Ljukovčanom, kao i svih golmana svih selekcija crveno-belih, na čelu sa Milanom Borjanom, Damirom Kahrimanom i njihovim trenerom Dušanom Gašićem.

"'Nekada sam igrao na zelenoj livadi, a sada igram u snovima i sećanjima onih koji su me voleli. Nije li to isto? Ja sam još uvek u igri', ove reči su moto knjige o Zvonku Milojeviću", rekao je Lapčević, objasnivši da je njegovo delo ujedno i dokumentarno publicistička proza o istoriji Zvezde, Lokerena, Anderlehta, reprezentacije Jugoslavije i dramatičnim trenucima koje je Zvonko preživeo.

Junak knjige rekao je da je prsrećan i zahvalio svima koji su ovog petka bili uz njega.

"Veliku zahvalnost dugujem i Crvenoj zvezdi, bez čije pomoći ova knjiga ne bi izašla. Iskoristio bih priliku da se još jednom zahvalim i svojoj crveno-beloj i crno-beloj braći koji su sakupili novac i kupili mi auto sa ručnim kontrolama koji mi mnogo znače", rekao je Milojević.

"Pored toga, moram da spomenem dvojicu Dejana, mog kuma Dejana Stankovića i mog menadžera Dejana Veljkovića, koji su takođe zaslužni za sve ovo što se dešava. Neću preuveličati kad kažem da je Vladica Popović najbolji trener Crvene zvezde i hvala mu na lepim rečima", dodao je popularni "Miloje". 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC