• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Muž mi je u Beograd išao TURISTIČKI"

Autor mondo.rs

Supruga jednog od Splićana, osumnjičenih za učestvovanje u brutalnoj tuči na beogradskom "večitom derbiju", tvrdi da joj je muž u Beogradu bio turistički i da "nije dobio nikakav novac".

 "Muž mi je u Beograd išao TURISTIČKI" Izvor: MN PRESS

 Javnost u regionu i dalje je zaokupirana nemilim scenama sa beogradskog "večitog derbija", scena nasilja, brutalne tuče na južnoj tribini stadiona FK Partizan.

Ono što je najinteresantnije u celoj priči jeste i pozadina učešćagrupe hrvatskih državljana u toj tuči, jer se i dalje ne zna otkud oni tu, zašto, šta su hteli, ko ih je zvao, da li ih je i ko unajmio da dođu na utakmicu i učestvuju u sukobima.

Ne zna se, pouzdano, ni šta se, zapravo, dešavalo na južnoj tribini. Da li je reč tek o sukobu frakcija Grobara oko prevlasti ili se "kuvalo nešto više".

Grobari: Jug napali izdajnici i strani plaćenici


Uglavnom, poznato je da su u sukobima učestvovali i strani državljani, od kojih su neki i povređeni. Među tim strancima najviše je bilo Hrvata - njih šestorica, koji su izvedeni pred srpske pravosudne organe.

Mija Tovarović, supruga jednog od Splićana osumnjičenih za učešće u sukobima Damira Tovarovića, tvrdi za hrvatski portal Index.hr da je njen muž "u Beograd išao turistički", a negira pisanje ovdašnjih medija da su on i još nekolicina Hrvata dobili novac da bi učestvovali u sukobima (nezvanično po 10.000 evra).

Hrvatski mediji su objavili imena svih osumnjičenih Splićana: Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug i Damir Tovarović, a Ante Firić je u bolnici.

U bolnici je bio i suprug Mije Tovarović, ali je iz nje pobegao. Nije, međutim, dugo bio na slobodi.

"Mom suprugu je slomljena gornja vilica i ima nagnječenje mozga. Pobegao je iz bolnice, ali su ga uhvatili specijalci kada je došao u hotel. Svi se sada osim Firića nalaze u policiji. Određeno im je zadržavanje od 48 sati, a trebalo bi da su saslušani pred tužiocem. Terete ih za organizovano izazivanje nereda na stadionu. Sve ovo što pišu srpski mediji, da su u hotelskoj sobi pronašli oružje i drogu, potpuno su neproverene", rekla je supruga jednog od Splićana koji je začinio svoj, navodni "turistički boravak u Beogradu" učešćem u brutalnoj tuči na stadionu Partizana. 

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

hfh

Kako sam da dođe "turistički"? I ona zna šta ima u njegovoj hotelskoj sobi.Ma nemoj.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC