• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Ovo je recept!

Autor mondo.ba

Trener i kapiten Igokee, Dragan Bajić i Vuk Radivojević, bili su zadovoljni poslije pobjede nad Olimpijom u Laktašima u 12. kolu ABA lige.

 Igokea - Olimpija 86:78, izjave Dragan Bajić, Vuk Radivojević Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

„Igosi“ su po sedmi put savladali Ljubljančane u svojoj dvorani i upisali petu ovosezonu pobjedu u regionalnom takmičenju ove sezone - 86:78 (24:16, 24:16, 24:20, 14:25).

Poslije dva vezana poraza od Crvene zvezde i Mege Leks, trener Aleksandrovčana Dragan Bajić je apostrofirao važnost večerašnjeg trijumfa nad „zmajčekima“, iako je imao „određene“ zamjerke za igru u posljednjoj četvrtini.

„Ovo je jako bitna pobjeda za nas, poslije prethodnog poraza od Mege, vidjela se ta reakcija mog tima u odnosu na taj meč. Prvo poluvrijeme smo odigrali na visokom nivou, posebno na psihološkom nivou, ali i odbrani. Dobro smo trčali i dali dosta ’lakih’ poena. U trećem periodu smo održavali razliku, da bi potom imali 12 izgubljenih lopti u drugom poluvremenu, ali opet, najbitnija je pobjeda“, rekao je Bajić i dodao da su njegovi igrači svjesni zacrtanog cilja.

„Ako želimo osigurati opstanak, onda moramo pobjeđivati ekipe ’našeg’ ranga i poslije ovog trijumfa smo korak bliže tom cilju“.

Kapiten „igosa“ Vuk Radivojević istakao je da se ekipa dobro spremili za meč sa Ljubljančanima.

„Dali smo mnogo energije na svih 40 minuta, sa ovakvom igrom možemo da napadnemo svakoga. Nikog se ne bojimo i mislim da ovo treba da bude recept za svaku narednu utakmicu. Na kraju smo na 20 razlike, pravili neke gluposti, ali to je normalno i ide u drugi plan“, dodao je Radivojević.

Igokea je trenutno na omjeru od pet pobjeda i sedam poraza, a u narednom kolu gostuje podgoričkoj Budućnosti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC