• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica: Umorni smo, ali u Bar po prvo mesto!

Autor mondo.rs

"Ova liga pokazuje da morate da dajete maksimum u svakoj utakmici jer svako svakoga može da pobedi", poručuje Dušan Alimpijević pred gostovanje Mornaru.

 Bjelica: Umorni smo, ali u Bar po prvo mesto! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u Valensiji napravila veliki preokret za petu pobedu u Evroligi ove sezone (86:82), a dobru vest čula je i iz Zadra gde je domaćin savladao Budućnost i naneo Podgoričanima drugi poraz ove sezone.

To znači i da će crveno-beli na lidersku poziciju regionalnog prvenstva ukoliko u nedelju (19 časova, Arena Sport) savladaju ambiciozne Barane.

Jedan od najiskusnijih u redovima šampiona Milko Bjelica ocenio je da je predstojeći meč važan za crveno-bele i dodao da je ekipa iz Bara izuzetno neugodna ekipa, posebno na svom terenu.

"I pored toga što smo igrali evroligašku utakmicu u Valensiji, ispratili smo i rezultat utakmice u Zadru gde je domaći tim pobedio Budućnost i tu vidimo našu šansu da se na tabeli približimo ekipi iz Podgorice. Sigurno da postoji umor kod nas nakon posle ovog teškog putovanja, ali očekujem da potpuno spremni dočekamo meč u Baru", rekao je Bjelica za klupski sajt.


Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da njegovu ekipu očekuje važan meč protiv Mornara u borbi za poziciju i prednost domaćeg terena u ABA ligi.

"I početka ove mini turneje od tri gostovanja i pre pobede nad Valensijom, utakmicu sa Mornarom obeležio sam kao izuzetno važnu. Svesni smo značaja duela i to na gostovanju u borbi za poziciju i prednost domaćeg terena. Zato utakmici sa Mornarom, dobrim timom pristupamo sa najvećim oprezom", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Izvor: MN PRESS


Označio je nekoliko košarkaša koji mogu da "naprave problem".

"To je ekipa u kojoj se ističe nekoliko igrača: Nidam, Mićović, Luković, Vranješ... Svakoga mogu da poremete ukoliko nespreman dočeka tu utakmicu. Ova liga pokazuje da morate da dajete maksimum u svakoj utakmici jer svako svakoga može da pobedi. Mi u ovaj važan meč ulazimo nakon teškog puta i praktično bez treninga, ali nadam se da ćemo biti na visini zadatka i pobediti", rekao je Alimpijević.

Meč između košarkaša Mornara i Zvezde igra se sutra od 19.00.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC