• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinoviću novi mandat u Teniskom savezu RS

Autori mondo.ba Autori SRNA

U Banjaluci je u subotu održana Izborna skupština Teniskog saveza Repubilike Srpske, a povjerenje da još četiri godine vodi savez dobio je dosadašnji predsjednik Draško Milinović.

 Draško Milinović reizabran za predsjednika TS RS Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

  Za potpredsjednika TSRS imenovan je Nenad Jandrić, za predsjednika Skupštine Zlatko Ritan, a za potpredsjednika Skupštine TSRS Saša Stovragović. 

Na današnjoj Skupštini usvojen je Izvještaj o radu za prethodni period, te plan rada i finasijski plan za 2018. godinu. 

Predsjednik TSRS Draško Milinović zahvalio je na podršci svim delegatima u Skupštini i istakao da će u narednom periodu prioritet rada biti omasovljenje tenisa i rad na podizanju kvaliteta, saopšteno je iz Teniskog saveza Republike Srpske. 

"Drugi projekat je Nacionalni teniski centar Teniskog saveza Republike Srpske u kojem pokušavamo da objedinimo one tenisere koji zaista pokazuju najveće vještine i znanja u tenisu. Želimo da im mi iz Tenikog saveza kroz finansije i organizovanje stručnih službi pomognemo da bi napravili nešto u budućnosti", istakao je Milinović. 

Prema njegovim riječima, ovaj projekat se tokom prethodnih godina pokazao kao opravdan jer su svi igrači koji su prošli kroz njega kasnije bili šampioni Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. 

Osim Milinovića i Jandrića, u sastav Upravnog odbora ušli su još Saša Trivić, Željko Ninić, Mišo Kuzmanović, Aleksandar Gitarić, Miodrag Marković, Siniša Karan i Siniša Majstorović. 

Skupština je počela minutom ćutanja zbog smrti Milana Radakovića i Milorada Brace Stanisavljevića koji su preminuli u toku prethodnog saziva Skupštine. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC