• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Serena osvaja Aus Open? Ne bih se iznenadila"

Autor mondo.rs

Svetlana Kuznjecova tvrdi da Amerikanka može sve, pa i da odbrani grend slem u Melburnu, samo četiri i po meseca posle porođaja

Svetlana Kuznjecova veoma dobro poznaje Serenu Vilijams. I dok je za mnoge bila šokantna informacija da će Amerikanka braniti titulu na Australijan Openu polovinom januara, samo četiri i po meseca nakon rođenja ćerke Aleksis Olimpije, Ruskinju to nije mnogo iznenadilo.

"Nisam iznenađena. Serena je mnogo puta pokazala svojim pravim stavom da može da ostvari sve zacrtane ciljeve. Mnogo joj pomaže to što zna da je mnogo snažnija od njenih protivnica. Ona je posebna osoba i može da iznenadi u svakom trenutku", poručila je Kuznjecova u razgovoru za "Sport Ekspres".

Ona je rekla da je Serena zaista snažna.

"Plašim se veoma malo ljudi. Ali kada dodirnem Serenim biceps, pomislim: 'Da, stvarno je bolje da se ne borim sa njom'", navela je Ruskinja koja će zbog problema sa ručnim zglobom propustiti Australijan Open.

Kuznjecova, koja je osvojala US Open 2004. i Rolan Garos 2009. godine, poručila je da je Serena kadra da uradi sve što naumi.

"Ona je veoma jaka, ali to možete posmatrati sa različitih strana. Recimo, neverovatno je kako se njeno telo kreće po terenu. Nikada neću zaboraviti kako se posle pauze vratila na Australijan Open i sa bar 15 kilograma viška uspela je da trijumfuje", navela je Kuznjecova, kojoj je najbolji plasman u karijeri bilo drugo mesto na WTA listi 2007. godine.

Australijan Open startuje 15. januara u Melburnu, a Serena Vilijams pokušaće da odbrani titulu i osvoji 24. grend slem u karijeri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC