• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nisam lud, bićemo na povlačenju Kobijevog dresa"

Trener Golden Stejta Stiv Ker najavio da njegov tim neće biti u svlačionici kada Lejkersi na poluvremenu meča budu ukazivali čast legendi njihovog kluba

Los Anđeles Lejkersi pre početka sezone najavili su da će u noći između 18. i 19. decembra po srednjeevropskom vremenu, na poluvremenu meča sa Golden Stejtom, prirediti ceremoniju dizanja pod svodove dresa legenedarnog Kobija Brajanta.

Tim iz Los Anđelesa odlučio je da povuče oba dresa u kojima je Brajant nastupao. Broj osam na leđima nosio je od debija u Lejkersima 1996. godine, pa sve do sezone 2005/06, pre nego što je uzeo broj 24, koji je nosio do kraja dve decenije duge karijere koju je proveo samo u jednom klubu.

Trener Golden Stejta Stiv Ker najavio je da će njegov tim ostati na terenu tokom ceremonije koja će biti ukazana Brajantu.

"Velika je stvar videti kako se povlači dres jednog od najvećih igrača u istoriji košarke i naravno da ćemo prisustvovati toj ceremoniji. Sigurno ih neću odvesti u svlačionicu da gledamo snimak prvog poluvremena utakmice. Igrači bi me gledali kao da sam lud. Na parketu će se događati nešto zanimljivo i sigurno ćemo biti tamo", objasnio je Ker.

Kobi Brajant završio je karijeru 2016. godine i osvojio je pet šampionskih titula. On je najbolji strelac Lejkersa u istoriji sa 33.643 poena u regularnom delu sezone i 5.640 poena u plej-ofu.

Legendarni košarkaš je 18 puta izabran u "Ol star" tim, dva puta je bio MVP velikog finala NBA lige i jednom regularnog dela sezone.

Tokom karijere, imao je prosek od 25 poena po utakmici i treći je na listi najboljih strelaca u istoriji, posle Karima Abdul-Džabara i Karla Melouna.

Lejkersi su do sada povukli dres Karima Abdul-Džabara, Vilta Čemberlena i Šakila O'Nila.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC