• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alimpijević: I da smo pobedili dva razlike...

Autor mondo.rs

"Srećan sam što smo došli do pobede, na bilo koji način", rekao trener Zvezde u Baru, gde će crveno-beli trenirati i u ponedeljak.

 Alimpijević: I da smo pobedili dva razlike... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts ostvarila u Baru šesti uzastopni trijumf u oba takmičenja, a sedmi u ABA ligi.

Takvim nizom, ekipa Dušana Alimpijevića popela se u nedelju na prvo mesto tabele ABA lige, sa istim skorom kao i Budućnost, ali i boljom koš-razlikom, koja se gleda do kraja ligaškog dela.

Posle zanimljivog meča u hali "Topolica", trener crveno-belih Dušan Alimpijević rekao je da je njegov tim odigrao loše prvu četvrtinu zbog napornog ritma i dodao da je zadovoljan onim što je video u preostalih 30 minuta košarke.

"Da smo pobedili u ovoj utakmici i sa dva poena, bio bih zadovoljan. Tako da je i ovo dovoljno, iako ovo nije bila naša sjajna igra. Zadovoljan sam posle svega što smo imali u poslednjih par dana, od puta ka Valensiji, utakmice, pa povratka nazad. Praktično smo u subotu ušli u autobus u 11 časova, a iste večeri smo oko 11 doputovali u Bar, odnosno Sutomore, gde smo bili smešteni", rekao je Alimpijević na konferenciji za novinare posle meča.

Usmerivši čestitke i lepe želje ka domaćinu, Alimpijević je zahvalio navijačima svog tima i dvaput istakao da mu je ovog vikenda rezultat bio mnogo ispred utiska.

"Srećan sam što smo došli do pobede, na bilo kakav način. Očigledno je da nam je bila potrebna cela četvrtina da bismo ušli jače u meč. Osim tih primljenih 29 poena u prvoj četvrtini, sve ostalo je bilo vrlo korektno. Tako da, izuzimajući prvu četvrtinu, moram biti zadovoljan, jer ne da nije bilo vremena da se spremimo za protivnika, već smo pali sa koncentracijom i oko naših poziva. Delovali smo odsutno, kao da smo svoje pozive zaboravili, što je očigledno stvar umora. Evroliga i ovaj raspored definitivno nose određeni danak i srećam sam što smo od večeras opet na deobi prvog mesta i aktivniji smo sada za prednost domaćeg terena nego što smo bili pre ovog kola", dodao je Alimpijević.

Ekipa Crvene zvezde mts prespavaće i ove noći na primorju, a u ponedeljak će krenuti ka Istanbulu, na utakmicu protiv Fenerbahčea, zakazanu za utorak.

"O Fenerbahčeu ćemo u ponedeljak. Sutra imamo ovde trening i sada bi trebalo da se odmorimo", poručio je trener crveno-belih. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC