• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javite Murinju - PSŽ krenuo po Sergeja!

Autor mondo.rs

Ovo već poprima obrise manije i uskoro će moći da se uporedi sa transferima Nejmara ili Bejla, i po novcu i po količini tekstova i "pouzdanih informacija".

"Mediaset" ih u svom izvještaju iz Bergama nije pomenuo, ali francuski mediji jesu i to je jedna od udarnih vijesti u Parizu.

Skauti Pari Sen Žermena takođe su bili na utakmici Atalanta - Lacio završenoj rezultatom 3:3 kako bi uživo na djelu gledali Sergeja Milinković-Savića (a, imali su šta i da vide).



U izvještajima sa utakmice, ne navode se konkretni detalji vezani za planove "svetaca" osim u jednoj rečenici gdje se konstatuje da klub već sada razmišlja o pojačanjima za sljedeću sezonu i da je 22-godišnji Srbin jedan od prioriteta.

Podsjeća se i da je predsjednik Lacija, Klaudio Lotito, ljetos tražio skoro 80 miliona evra kako bi prodao visokog vezistu, kao i da je ta suma u međuvremenu svakako postala veća.

Međutim, ako neko nema problema da fudbalera plati više od 100 miliona evra (pa i 200), onda je to vlasnik PSŽ-a, Naser Ganim El-Kelaifi, koji je na putu da "ispegla" troškove Nejmarovog transfera iz Barselone (222 miliona) i Kilijana Mbapea iz Monaka (185 miliona) što iniciranjem novih pregovora sa najvećim sponzorima kluba, što prodajom nekih fudbalera koji su u međuvremenu pali u drugi plan poput Lukasa Moure, Anhela Di Marije, Julijana Drakslera, itd.

Pored toga, najavljeno je i da će veteran Tijago Mota napustiti Pariz na kraju sezone, tako da ulazak sportskog direktora kluba, Antera Enrikea, na tribine "Atleti Azzurri d'Italia" u Bergamu ne bi trebalo nikoga da začudi (mada će rivali biti neprijatno iznenađeni).

Ako SMS bude nastavio da igra u ovakvoj formi (nadamo se i na Mundijalu u Rusiji), pitanje je koliko će dodatnog "peglanja" troškova uoči posjete UEFA fer-plej izaslanika biti potrebno za Lotitovo:

"Može".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC