• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rikelme o SP: Samo da krene Mesija... osvajamo

Autor mondo.rs

Bivši reprezentativac "gaučosa" veruje da selekcija njegove zemlje može u Rusiji da osvoji pehar na koji čekaju od 1986. godine

Huan Roman Rikelme veruje da fudbalska reprezentacija Argentine na Svetskom prvenstvu u Rusiji sledeće godine može da zabeleži najbolji rezultat.

Ipak, bivši reprezentativac "gaučosa" ističe da je za potrebno da Lionel Mesi odigra na najvišem nivou.

"Svi se nadamo da će to biti uspešan Mundijal za Argentinu, da će igrači opravdati očekivanja, a Mesi iznad svih. Argentina ima velike šanse da osvoji titulu, ako je Mesi u svom ritmu ništa nije komplikovano. Mnogo toga zavisi od njega", rekao je Rikelme za argentinski "El Trece".

Argentina nije blistala u južnoameričkim kvalifikacijama, tek je u poslednjem kolu zahvaljujući het-triku Mesija u Ekvadoru izborila mesto na Svetskom prvenstvu, ali ekipa u kojoj su još Mauro Ikardi, Serhio Aguero, Paulo Dibala i ostali mora da ima najviše domete.

Uprkos tome, Rikelme, koji je za reprezentaciju odigrao 51 utakmicu i postigao 17 golova, veruje da je došlo vreme da na Mundijalu u Rusiji "gaučosi" osvoje trofej koji čekaju od 1986. godine.

On kaže da će ih predvoditi najbolji igrač na svetu, Lionel Mesi, uprkos tome što ove godine nije osvojio "Zlatnu loptu".

"Argentinci moraju da budu srećni što imaju Mesija. Ove godine nije osvojio nagradu za najboljeg fudbalera sveta, pripala je Kristijanu Ronaldu, ali i to je dobro, jer Ronaldo vuče Mesija i obrnuto, Obojica su odlični. Ipak, mislim da je Leo najbolji. On je neverovatan igrač", naveo je Rikelme.

Argentina će na Svetskom prvenstvu u Rusiji igrati u grupi D sa selekcijama Hrvatske, Islanda i Nigerije. Prvi meč odigraće protiv Islanda, 16. juna, u Moskvi.

Mundijal u Rusiji će biti održan od 14. juna do 15. jula 2018. godine u 12 gradova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC