• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čanak: Velika potrošnja ni za šta

Autor mondo.rs

Trener crno-belih izjavio da je slaba odbrana u drugom poluvremenu proistekla iz skraćene rotacije, a potom saopštio kakvo je stanje povređenih igrača.

 Nenad Čanak posle Partizan - Limož Izvor: MN PRESS

Partizan nije uspeo da pobedi Limož (98:101) u pretposlednjem kolu Evrokupa, ali trener Nenad Čanak nada se da to neće ostaviti traga na povredama desetkovanu ekipu, koju u subotu očekuje mnogo važniji zadatak.



"Velika potrošnja energije ni za šta", konstatovao je Čanak na konferenciji za novinare.

"Ako ništa drugo, ovo je bio trening za mnogo važniju utakmicu protiv Mornara. Ponovile su nam se boljke ispoljene protiv MZT-a. Prvo poluvreme je bilo zadovoljavajuće, sa ispunjavanjem zahteva u odbrani, dok je u drugom bilo mnogo grešaka i iskakanja iz sistema, pre svega usled skraćene rotacije i trenutnog fizičkog stanja ekipe", dodao je on.

"Limož je pogodio bitne, teške šuteve za tri poena, u četvrtoj četvrtini nisu promašili nijedno slobodno bacanje i na kraju je odlučila jedna lopta. Miler te 'poluzicere' realizuje u visokom procentu, ali ovog puta je promašio. Idemo dalje, u subotu će biti mnogo važnije", ponovio je Čanak.

Upitan da li će se neko od igrača koji su propustili Limož, vratiti za Mornar, trener Partizana je odgovorio da je umereni optimista u pogledu Vanje Marinkovića i Novice Veličkovića.

"Novica je možda bio u stanju da igra i večeras, ali bitnije je da to uradi u subotu, tako da ga očekujemo na parketu. Vanja se zagrevao, osetio je bol i procenili smo da ne treba rizikovati, mada je moja ideja bila da odigra pet-šest minuta i da oseti loptu, da bi onda protiv Mornara bio na nešto višem nivou", rekao je Čanak i zaključio:

"Ne znam koliko će moći da pomognu, ali očekujem da će njih dvojica igrati. Gavrilović, Čakarević i Tomić su van stroja na duže vreme".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC