• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toti: Nemojte da kažete Kristijanu, ali...

Autor mondo.rs

Frančesko Toti objasnio je zbog čega mu se ne sviđa današnji fudbal i naglasio da se jedan igrač, ipak, razlikuje od ostalih...

Kristijano Ronaldo (32), nakon što je nedavno osvojio četvrtu "Zlatnu loptu" u posljednjih pet sezona, a petu ukupno, izjavio je da ima razloga da vjeruje da je upravo on najbolji fudbaler u istoriji.

Frančesko Toti (41), legenda Rome i jedan od najboljih italijanskih fudbalera svih vremena, smatra da CR7 nije čak ni najbolji aktivni fudbaler.

"Iskreno, mnogo mi se više sviđao onaj fudbal od ranije. Ovo danas je suludo. Fudbal se 'debelo' promijenio od vremena kada sam bio na vrhuncu do danas. Meni se više sviđa ona romantična igra od prije, sada je sve samo posao", rekao je Toti kao specijalni gost na jednoj međunarodnoj konferenciji o sportu u Dubaiju.

"Danas imate igrače poput Ronalda ili Nejmara, koji su sinonimi za skupo, za novac. Previše je platiti 250 miliona evra za jednog igrača. To se graniči sa ludilom", dodao je Toti i naglasio da ga jedan fudbaler, ipak, podsjeća na ona romantična vremena.

"Ali, uprkos svemu, Mesi je i dalje broj jedan. Samo, nemojte da kažete Kristijanu", rekao je Toti sa osmijehom na licu.

Nećemo!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC