• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola: Ubićemo igrače, ovo nije tenis

Autor mondo.rs

Menadžer Mančester sitija požalio se na ubitačni raspored u periodu praznika, tokom koga su mu se povredila dvojica prvotimaca.

Mančester siti ubedljivo vodi na tabeli Premijer lige, ali (i on) plaća ceh naporima koje diktira tradicionalno zgusnut raspored oko Božića i Nove godine.

Premijerligaši su u poslednjih 10 dana odigrali čak četiri prvenstvena kola, a "građanima" su se za to vreme povredili Gabrijel Žezus i Kajl Voker.

Brazilski napadač će zbog povrede medijalnog ligamenta kolena odsustvovati sa terena oko šest nedelja, dok Vokeru predstoje detaljni pregledi nakon što je u utorak u pobedi nad Votfordom (3:1) istegao preponu.

"Pogledajte koliko ima igrača sa povredama mišića. Jasno mi je da šou mora da traje, ali ubićemo igrače ovakvim rasporedom. Igrači u Engleskoj nisu zaštićeni. Fudbal nije košarka, ni tenis. Potrebno je više vremena za oporavak, a mi igramo 31. decembra, pa za dva dana ponovo", rekao je novinarima Pep Gvardiola.

Menadžer Mančester sitija dodao je da ne traži da se ukinu višedecenijske tradicije, kao što je ligaško kolo dan posle Božića, ali da bi fudbalske vlasti trebalo da razmisle kako da publici ponude kvalitet umesto kvantiteta.

"Koga će ti ljudi da gledaju ako je ovoliko igrača povređeno", upitao je Gvardiola.

Predstojećeg vikenda na rasporedu su utakmice FA kupa, a Siti 9. januara igra prvi polufinalni meč Liga kupa protiv Bristol Sitija, pa 14. januara gostuje Liverpulu u derbiju Premijeršipa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC