• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki skandal popularne YouTube zvezde (VIDEO)

Autor mondo.rs

Početak 2018. godine nije bio baš najbolji za jednu od najvećih YouTube zvezda…

Paul Logan, jedan od najplaćenijih YouTube likova, trenutno je u poseti Japanu i redovno svoje gledaoce izveštava o novogodišnjem odmoru. On je peti najplaćeniji „jutjuber“ na svetu i prati ga preko 15 miliona gledalaca, a njegovi „vlogovi“ dostižu brojke od nekoliko desetina miliona pregleda.

Upoznajte prvo Logana i njegov video izraz:

WE PUT 1,000,000 CHRISTMAS LIGHTS ON MY SCHOOL BUS!
Izvor: Logan Paul Vlogs.

Nažalost, tokom posete japanskoj „šumi samoubica“ Logan je imao (ne)sreću da naleti na beživotno telo, koje je snimio i emitovao u svom videu.

Navodno, nije to uradio zarad pregleda, nego zbog podizanja svesti o samoubistvima. Video je nazvan „We found a dead body in the Japanese Suicide Forest…“ i počeo je upozorenjem na eksplicitan sadržaj i porukom da bi svako ko misli da ima psihički poremećaj trebalo što pre da se obrati stručnom licu, a ne da digne ruku na sebe. Ipak, sumnju u nameru autora su izazvali prvo odluka da se video uopšte objavi, a onda i uvod: „Ovaj video ni na koji način nije sponzorisan i ne sadrži reklame, ovo je najrealniji vlog, koji sam ikad objavio! Sad kad sam to rekao, za***ite sve, jer nikada više nećete videti ovakav video“.

Brate, jesmo li mi to upravo naleteli na leš u šumi samoubistava?!

Naravno, video je postao „viralan“ brzinom svetlosti, a reči osude počele su odmah da stižu na račun Logana. Čak je i YouTube izdao zvanično izvinjenje svima u srodstvu sa žrtvom, kao i celokupnom YouTube auditorijumu.

Izvinjenje je stiglo i sa Loganovog Twitter i YouTube kanala, u kojem se navodi da nije imao nikakve zle namere, da nije svestan koliki uticaj ima na društvo oko sebe i da mu namera nije bila da ismeva žrtvu. Kako i sam kaže, susreo se sa „monsunom kritika“ i odmah uklonio video, ali to, naravno, nije bilo dovoljno.

Mnogi YouTube korisnici smatraju da je ovo "prava mera" da mu kanal bude zabranjen, kao i da je ovog puta preterao sa šalama (Loganovi video materijali nisu poznati kao edukativni, naprotiv, uglavnom sadrže kreveljenje i neslane šale, u najmanju ruku).

So Sorry.
Izvor: Logan Paul Vlogs.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS