• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salihamidžić potvrdio da Bajern želi Gorecku

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Leon Gorecka je igrač Šalkea što mi poštujemo. Međutim, on je i njemački reprezentativac, tako da možemo reći da smo zainteresovani za njega", rekao je Hasan Salihamidžić.

Hasan Salihamidžić, nekadašnjireprezentativac BiH, danas sportski direktor Bajerna, potvrdio je da klub iz Minhena želi dovesti Leona Gorecku, veznog igrača Šalkea.

Njemačkom reprezentativcu na kraju tekuće sezone ističe ugovor s "rudarima" zbog čega je postao izuzetno zanimljiv velikim evropskim klubovima, kao što su Juventus, Barselona, Liverpul i Bajern.

“Gorecka je odličan igrač, to je jasno. Ali, on je igrač Šalkea što mi poštujemo. Međutim, on je i njemački reprezentativac, tako da možemo reći da smo zainteresovani za njega", rekao je Salihamidžić u Dohi, gdje se Bajern priprema za drugi dio sezone.

Gorecka je u Schalkeu od 2013. godine, kada je stigao iz Bohuma. Za "rudare" iz Gezsenkirchena 26-godišni veznjak odigrao je 130 takmičarskih utakmica i postigao 19 golova. U dresu Njemačke nastupio je 12 puta uz šest pogodaka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC