• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo o Mesiju i Kristijanu: U moje vreme...

Autor mondo.rs

Slavni Brazilac misli da bi dvojici najboljih fudbalera današnjice bilo mnogo teže da dominiraju da su igrali u njegovo vreme.

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo godinama unazad smenjuju se u osvajanju"Zlatnih lopti", ali slavni brazilski napadač - Luis Nazario de Lima Ronaldo, popularni "Zuba" - smatra da Argentinac i Portugalac ne bi bili tako dominantni da su igrali u njegovo vreme.

"U moje vreme tu su bili Figo, Zidan, Rivalo... Konkurencija je bila mnogo veća", podseća danas 41-godišnji Brazilac u intervjuu za "Bild".

"Ne govorim ovo jer želim da omalovažavam Kristijana ili Mesija, oni će se još dugo boriti za zvanje najboljeg na svetu, međutim, u moje vreme tu smo bili Figo, Zidan, Rivaldo, ja, potom Ronaldinjo... Mnogo je bilo teže biti najbolji u takvoj generaciji", uveren je "Zuba".

Podsetimo, Brazilac je tri puta biran za najboljeg fudbalera sveta - 1996, 1997. i 2002. godine. Zidan isto toliko (1998, 2000, 2003), Ronaldinjo dva puta (2004, 2005), a Figo i Rivaldo po jednom (Portugalac 2001, Brazilac 1999).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC