• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdaši mogu da odahnu: Olimpijakos našao trenera

Autor mondo.rs

Pisali su grčki mediji da bi Vladan Milojević po završetku sezone mogao iz Zvezde u bratski Olimpijakos, ali je klup iz Pireja, ipak, odabrao drugo rešenje.

 Oskar Garsija preuzeo Olimpijakos Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

I dalje je neizvesno da li će Vladan Milojević produžiti ugovor i ostati na klupi Crvene zvezde za narednu sezonu, ali navijači crveno-belih, bar, imaju brigu manje.

Španski "Mundo Deportivo" u četvrtak popodne objavio je da Olimpijakos ima novog trenera - Katalonca Oskara Garsiju (44), doskorašnjeg šefa stručnog štaba Sent Etjena.

Proteklih dana grčki mediji pisali su o želji trofejnog kluba iz Pireja da angažuje Zvezdinog trenera, međutim, posle ove informacije tako nešto čini se kao nerealno.

"Mundo Deportivo" navodi da je 44-godišnji Garsija postigao dogovor sa čelnicima Olimpijakosa na sastanku u Barseloni i da je uzbuđen zbog izazova koji ga čekaju u Grčkoj.

Nekadašnji ofanzivni vezista Barselone, Albasetea, Valensije, Espanjola i Ljeide napustio je u novembru Sent Etjen zbog nesuglasica sa klupskim rukovodstvom. Tokom trenerske karijere bio je asistent na klupi selekcije Katalonije, radio je u mlađim kategorijama Barselone, a vodio je Makabi Tel Aviv (u dva navrata), Brajton, Votford, Salcburg i pomenuti Sent Etjen.

Garsija će ekipu naslediti od Takisa Lemonisa, koji je privremeno komandovao posle otkaza Besniku Hasiju. Olimpijakos je posle 15 kola na prvom mestu grčkog prvenstva sa 32 boda, a "za vratom mu dišu" Arsi i PAOK sa po 31 i Atromitos sa 30.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC