• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan: Ne treba nam niko, Ronaldo - zauvek!

Autor mondo.rs

Trener Real Madrida Zinedin Zidan na konferenciji za medije poslao poruke predsjedniku i najboljem fudbaleru - Kristijanu Ronaldu.

Navijači Real Madrida, i uopšte rukovodstvo kluba, navikli su ljubitelje fudbala da kada ekipi ne ide - da se tada najviše novca troši na dolazak novih igrača.

Ali, Zinedin Zidan ide protiv "tradicije" i odgovara da ne želi pojačanja.

Francuski stručnjak, koji je pod najvećim pritiskom od dolaska u Real Madrid prije tačno dvije godine, vjeruje u svoj projekat bez obzira na to što najveći rival Barselona ima 14 bodova prednosti i smatra da do čuda u Primeri, i novih trofeja u ostalim takmičenjima, može i sa postojećim kadrom.

"Ne treba mi golman u ovom trenutku", kazao je Zidan o potencijalnom dolasku Kepe iz Bilbaoa u Real i dodao: "U junu će možda biti pojačanja, dogovorićemo se sve zajedno koje su to pozicije gdje možemo dovesti nove igrače - danas NE. Ne želim nikoga, srećan sam sa mojim timom i znam da o ovome ne biste pričali da smo u odličnoj formi".

Tema konferencije bio je i Kristijano Ronaldo.

Najbolji fudbaler svijeta za 2017. godinu je takođe, već duže vrijeme, na "izlaznim vratima" Reala iako se to do sada nije ni blizu desilo, pošto se priče o njegovom odlasku nekako uvijek poklope sa produžetkom ugovora, odnosno povećanjem plate.

"Ne mogu da zamislim Real bez Kristijana Ronalda. On je naš i znam da želi ovdje da završi karijeru. Ne vidim ga u nekom drugom timu".

Real je imao malu pauzu u prvenstvu zbog praznika, a sada slijedi važan meč sa Seltom u nedjelju u kom će biti bez Serhija Ramosa koji je povrijedio list.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC