• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajdin u Zvezdi: "Ide u tom pravcu..."

Autor mondo.rs

Posle Despotovića, Plavšića, Ilića, Miloševića i Milića, još jedan igrač mogao bi ove zime da pređe put od Subotice do Beograda.

 Hajdin u Zvezdi: "Ide u tom pravcu..." Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Pravo niotkuda, Stefan Hajdin u Crvenu zvezdu?

Ime 24-godišnjeg levog beka nije se ranije dovodilo u vezu sa crveno-belima, ali pošto iza sebe ima sjajnu polusezonu u dresu Spartaka, ne treba da čudi zašto su se u lideru domaćeg šampionata zainteresovali za njega, što je potvrđeno MONDU u Subotici.

Sa 22 nastupa, Hajdin je bio jedan od najstandarnijih igrača Spartaka, a iako po poziciji defanzivac, uspeo je da se dva puta upiše u strelce (protiv Vojvodine i Zemuna, obe utakmice završene 1:1).

"Ide sve u tom pravcu da postane igrač Crvene zvezde. Trebalo bi sve da bude završeno vrlo brzo, u narednih par dana. Ostalo je još da dogovorimo neke detalje", rekao je za MONDO predsednik Spartaka, Dragan Simović i dodao da će Subotičani uz novac dobiti i određene procente od naredne prodaje Hajdina.

U Beogradu bi, ipak, imao nešto drugačiju ulogu pošto mesto startera drži Milan Rodić, pa bi se za minute borio sa iskusnim Dušanom Anđelkovićem, koji je u poslednjoj godini ugovora, a i na zalasku karijere. Od levih bekova, na treninzima Zvezde je trenutno i omladinac Aleksa Terzić, ali se očekuje da on do završetka zimske pauze bude prosleđen na pozajmicu (najverovatnije u Grafičar).

Hajdin je, inače, jedno vreme bio u mlađim kategorijama crveno-belih, ali je prešao u Zemun, u kojem je i započeo seniorsku karijeru. Pre letošnjeg dolaska u Spartak iz Radničkog Nova Pazova nije nastupao u Superligi. Brzo se snašao i pokazao potencijal, pa se u Zvezdi nadaju da će nastaviti da napreduje.

Izvor: MN PRESS


U skorije vreme iz Spartaka u Zvezdu prešli su Đorđe Despotović, Srđan Plavšić, Stefan Ilić, Stefan Milošević i Nemanja Milić.

Crveno-beli su već postigli dogovor sa Benom iz Olimpijakosa, a očekuje se da vrlo brzo igrači Zvezde postanu Milan Jevtović iz Antalije i Danijel Aleksić iz Sent Galena.

Klub je, za sada, napustio jedino Brazilac Rikardinjo, sa kojim je sporazumno raskinut ugovor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC