BOMBA: Sančez u Mančesteru, ali kod Murinja!?

Autor:

Gradski rivali bore se za potpis Aleksisa Sančeza...

Kakva borba za potpis Aleksisa Sančeza!

Fenomenalni Čilenac, jedan od najboljih fudbalera Premijer lige, ima ugovor sa Arsenalom do kraja juna, a već sada može da pregovara sa klubovima o selidbi. Pred "tobdžijama" su dve opcije - da ga prodaju po znatno nižoj sumi u odnosu na vrednost ili da ga sačuvaju još šest meseci i da potom na njemu ne zarade ništa...

Ako se pita Arsen Venger - njemu je druga opcija daleko primamljivija, ali i klub i sam igrač bi se najradije "zahvalili jedni drugima na saradnji" već u januaru.

Navodno, Mančester siti je već dogovorio i lične uslove sa Sančezom, za koje će dobiti i "debeo bonus", ali se u čitavu priču sada uključio i Mančester junajted!

Ugledni "Gardijan" prenosi da su "đavoli" ponudili 25 miliona funti Arsenalu za Sančeza, što je za pet miliona više od novca koji nudi Siti, a u čitavu priču, potencijalno, mogao bi da bude uključen i reprezentativac Jermenije Henrik Mkhitarjan.

Ipak, iako je Venger ranije bio zainteresovao za Mkhitarjana, Arsenal ne želi da "parira" plati koju je on imao u Mančester junajtedu (200.000 funti nedeljno) i okrenuo se drugom igraču.

U pitanju je Brazilac Malkom iz Bordoa, koji ove sezone oduševljava u Ligi 1 - golovima, asistencijama i driblinzima, ali je za njega zainteresovan i Junajted, Totenhem, PSŽ...

Navodno, Bordo za njega traži 45 miliona funti i pokušaće da ga zadrže do juna, što je želja Vengera sa Sančezom.

Ostale vijesti