Žene žele usne kao njene!

Autor:

Evo šta je novi trend u estetskoj hirurgiji.

0
A- A A+

Megan Markl je, nakon što je objavljeno da će se udati za princa Harija, u centru pažnje svetskih medija. Ali, ne samo medija… I estetski hirurzi moraju pažljivo da proučavaju njene fotke pošto su nakon pomame za nosom Megan Markl na red došle - usne.

Poslednjih nedelja, najbolji hirurzi plastičari Velike Britanije primetili su da sve više žena dolazi sa istim zahtevom - da im naprave usne kao njene.

Ali, to i nije toliko čudno, pošto se i estetski hirurzi slažu da su njene usne skoro idealnih proporcija.

Čuvene londonske klinike za plastičnu hirurgiju kažu da dnevno dolazi između 15 i 20 pacijentkinja od kojih većina želi usne nalik onima kakve ima buduća supruga princa Harija, sa nešto punijom donjom usnom.

"Megan Markl ima usne divnog oblika i odličnih proporcija. Donja usna nešto je punija od gornje, tako da je ugao iz profila savršen", objašnjava dr Bendži Dilon, član britanskog Kraljevskog udruženja hirurga.

Uz to, Megan ima i "Kupidov luk", "m" koje pravi njena gornja usna (ispod nosa) je dobro definisano i doprinosi ukupnoj atraktivnosti.

"Ono što je takođe jako važno je to što su njene usne u savršenom skladu sa ostatkom njenog lica, ne dominiraju, tako da je ukupan utisak da je sve baš kako treba", kaže dr Dilon.

Pogledajte fotografije:

Ostale vijesti