• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otključavanje licem i na jeftinom telefonu

Autor mondo.rs

Honor, brend pametnih telefona namenjen korisnicima koji su rasli uz digitalnu tehnologiju, objavio dolazak veoma zanimljive opcije na model 7X.

Honor, mlad i inovativan brend koji postavlja trendove u svojoj klasi, imao je izuzetno uspešnu 2017.  godinu - kod nas, ali i u svetu. Prema istraživanju Sino Market Research, Honor je predvodio onlajn tržište pametnih telefona u Kinu po pitanju broja prodatih uređaja i zarade od januara do novembra 2017. godine.

Pored toga, serija Honor 7X je u decembru 2017. premijerno za ceo svet predstavljena u Londonu, nakon što je u Kini prodata u preko dva miliona komada. Nova boja i prepoznavanje crta lica su samo nov način, na koji Honor nastavlja da optimizuje korisničko iskustvo po neuporedivo povoljnoj ceni od konkurencije.

Honor: Ne poredite nas sa Huawei kompanijom

Pored crnih, plavih i zlatnih telefona, širom sveta će biti dostupne ograničene količine novog Crvenog 7X telefona. Crvena verzija kupcima nudi strastvenu, novu boju, retko viđenu na današnjim telefonima.

Honor je objavio saradnju sa kompanijom Monster, zasnovanu na prethodnoj kolaboraciji na telefonu Honor 9. Najnovija saradnja na telefonu 7X podiže ovaj radni odnos na viši nivo. U sklopu proslave ovog partnerstva, Honor će prvih 100 kupaca na svakom globalnom tržištu koji poruče ograničenu crvenu ediciju nagraditi parom AM15 Monster slušalica, kao posebnim bonusom.

Funkcija otključavanja pomoću prepoznavanja crta lica će uskoro biti dostupna svim korisnicima telefona Honor 7X. Ona se može koristiti za trenutno otključavanja telefona pomoću skeniranja poznatog lica korisnika.

Od prvog kvartala 2018. godine, kupci će moći da pristupe prepoznavanju crta lica pomoću OTA ažuriranja. Ovo je prvi primer da će takva funkcija biti dostupna na telefonu ovog cenovnog ranga.

Preporučena cena 7x telefona je 300 evra (na liku su i sve informacije o telefonu).

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Honor 7X Review -Is This Your Next Smartphone?
Izvor: Honor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS