• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alardajs zove Volkota

Autor mondo.rs

Menadžer Evertona potvrdio je da taj klub pregovara sa Arsenalovim "rezervistom", koji od 26. aprila nije bio u početnoj postavi na meču Premijer lige.

Tio Volkot je januara 2006, kada je bio star nepunih 17 godina, prešao iz Sautemptona u Arsenal, pa u junu otputovao sa reprezentacijom Engleske na Mundijal u Nemačkoj, a da još nije imao "u nogama" nijedan nastup u Premijer ligi.

Njegova karijera u narednih 11 godina nije bila spektakularna koliko se očekivalo, ali ne može se reći da nije bilo dobrih igara, golova i asistencija.

Ipak, ove sezone je Volkot iz nekog razloga potpuno marginalizovan u ekipi Arsenala. Pravu šansu dobio je samo u Ligi Evrope i kup takmičenjima, dok je u Premijer ligi kao rezerva sakupio svega 49 minuta na pet nastupa.

S obzirom na to da tek treba da napuni 29 godina, logično je da neki drugi klubovi misle da mogu da iskoriste njegov potencijal, a najviše interesovanja da ga odvede sa stadiona "Emirejts" pokazuju Everton i njegov novi menadžer Sem Alardajs.

"Bio bih oduševljen ako bismo realizovali taj transfer, što, naravno, neće biti lako uraditi. Osim što predstavlja neposrednu pretnju po gol, Tio ima brzinu i odličan centaršut. Ništa se neće desiti u narednih dan-dva, ali pregovori su u toku", potvrdio je Alardajs novinarima.

Iskusni strateg je u januarskom prelaznom roku već angažovao napadača Bešiktaša Čenka Tosuna za 27 miliona funti.

Volkot, koji ima ugovor sa Arsenalom do leta 2019, koštao bi oko 20 miliona. U svojim redovima želeo bi da ga ponovo vidi i Sautempton.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC