• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Dinamo zainteresovan, ali ne i Donald

Autor mondo.rs

Kapiten Crvene zvezde želi da ostane u klubu do isteka ugovora. "Ne želim da izneverim navijače i odem sada, na pola puta".

 Micel-Donald-za-MONDO-o-mogucnosti-odlaska-iz-Crvene-zvezde Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dugo se već polemiše među navijačima Crvene zvezde da li će Mičel Donald, Damijen Le Talek, Gelor Kanga i Slavoljub Srnić produžiti ugovore sa klubom, otići ove zime za kakvo-takvo obeštećenje ili ostati do kraja sezone i potom kao slobodni igrači krenuti u potragu za novim angažmanom.

Još od leta ova tema je aktuelna, ali ništa se ne menja.

Navodno, za svakog od ovih igrača postoje zainteresovani klubovi, ali ne i zvanične ponude.

Konkretno, za Donalda se interesuje Dinamo iz Moskve.

"Znam da se Dinamo interesuje, izneo sam im svoje uslove i to je sve za sada. Nisam u situaciji da moram da 'jurim' klub, već mi je želja da ostanem u Zvezdi do kraja sezone. Želim da osvojimo 'duplu krunu' i doguramo što dalje u Evropi. Ne želim da izneverim navijače i odem sada, na pola puta... Naravno, neću da lažem i da se 'foliram', postoji mogućnost da odem ove zime, ali ako mene pitate, voleo bih da ostanem", iskren je bio holandski vezista u razgovoru za MONDO.

A, da li bi pristao da produži ugovor?

"Postoji i ta opcija, ali da budem iskren, ne pod uslovima koje mi trenutno nude", ne krije kapiten crveno-belih.

Ima i onih koji zameraju Donaldu na takvom stavu, smatrajući da time što ne želi da pristane na transfer ili produži ugovor, uskraćuje klubu zaradu od obeštećenja.

"Ljudi moraju biti svesni da ne mogu posmatrati fudbalere kroz svoj budžet. Mi znamo koliko vredimo i koliko možemo da zaradimo i zato ne treba da misle da moramo biti zadovoljni svakom ponudom za koju čuju", pokušao je da objasni vezista crveno-belih i rekao da od povratka sa odmora svakodnevno razgovara sa ljudima iz klupskog rukovodstva.

"Pričamo o mom ugovoru. O ostanku, o prodaji, o visini obeštećenja. Mnogo je opcija... Jasna mi je situacija i da klub želi da zaradi, jer živi od prodaje, ali ja sam igrač i želim da se koncentrišem samo na teren".

Pominjala se u medijima čak i mogućnost da, ukoliko ove zime ne produže ugovore, a ostanu u klubu, Donald i Damijen Le Talek u drugom delu sezone neće imati veliku minutažu.

"Niko iz Zvezde mi to nije pomenuo. Ako igrač pruža maksimum i igra dobro, trenira vredno, ne vidim zašto bi bilo tako", istakao je Holanđanin na kraju razgovora za naš portal.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC