• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ben: Pozicija nije važna, došao sam da igram

Autor mondo.rs

El Fardu Ben Mohamed predstavljen je danas u Ljutice Bogdana kao prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku.

  Sportski direktor Mitar Mrkela poželeo je dobrodošlicu igraču koji je stigao iz Olimpijakosa.

"Ben Mohamed je reprezentativac Komorskih ostrva i verujem da će se svideti našim navijačima. Reč je o svestranom  igraču, koji može da igra na više pozicija u napadu, čijim ćemo dolaskom dobiti na disciplini u igri, ali i na efikasnosti. Potpisao je ugovor na dve i po godine i u ime Crvene zvezde želim mu sve najbolje u našem klubu", rekao je Mrkela.

Ben je objasnio da je za njega Crvena zvezda bila prva opcija.

"Drago mi je što sam ovde jer je Crvena zvezda najveći klub u Srbiji. Čast mi je što sam postao član porodice Zvezde. U Grčkoj sam završio priču i sada otvaram novu stranicu u karijeri", prvo je poručio 28-godišnji igrač, koji je zadužio crveno-beli dres sa brojem 31.

"Odlučio sam da prihvatim poziv Zvezde, jer mi je najvažnije da igram. Svakako je važno i to što poznajem trenera ekipe, ali i to što Zvezda igra Ligu Evrope. Glavna stvar je da imam prostora da se dokažem, jer se saradnja u Grčkoj završila loše", rekao je i Ben i istakao da može da igra na više pozicije, a da će uloga u timu zavisiti isključivo od trenera.

"Polivalentan sam igrač, ali isključivo od trenera zavisi na kojoj ću igrati poziciji, a moje je da ispunim sve zadatke i budem efikasan".

MRKELA: BIĆE JOŠ POJAČANJA

Mitar Mrkela je rekao da je u Zvezdu osim Bena stigao i Stefan Hajdin i najavio još dolazaka ove zime. "Hajdin i Ben su prva pojačanja kluba, a na kraju polusezone sam obećao da će Zvezda na proleće biti jača nego jesenas. Svi u klubu radimo u tom pravcu. Biće još pojačanja... Radimo i na tome da Babić postane igrač Crvene zvezde, a ne na pozajmici kao što je bilo do sada. Ima mnogo interesovanja i za naše igrače, neki su jako blizu transfera. Očekujemo da se to ubrza u drugoj polovini januara , rekao je Mrkela.

O crveno-belima razgovarao je i sa Darkom Kovačevićem, sportskim direktorom Olimpijakosa, ali i srpskim igračima koji igraju u Pireju.

"Olimpijakos ima više novca od Zvezde, ali Zvezda ima veću istoriju od Grka. Nisam tamo mogao da pokažem sve svoje kvalitete, jer je bilo više stvari koji nisu vezane za fudbal. Darko mi je rekao da je ovo dobra prilika i nadam se da ću se ovde pokazati u pravom svetlu. Pričao sam i sa srpskim igračima u timu i njihovi saveti su uticali na moju odluku. Uglavnom smo pričali o treneru Milojeviću, jer sigurno  je lakše kada dolazite u novi klub, a poznajete trenera, jer to olakšava da se prilagodiš", naveo je Ben, koji je priznao da ne zna mnogo o srpskom fudbalu.

"Ne znam mnogo o fudbalu u Srbiju, ali sam pričao sa Srbima u Olimpijakosu koji su mi rekli da je u pitanju borbeno, neizvesno prvenstvo i da je ostalo još mnogo posla da se odradi do kraja. Moj cilj je da dajem golove svim rivalima Zvezde u srpskom šampionatu, pa i Partizanu, kojem sam već dao dva", napomenuo je bivši igrač Olimpijakosa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC