Od treće lige do dresa Zvezde: Ovde pripadam!

Autor:

Stefan Hajdin postao drugo pojačanje Crvene zvezde u januarskom prelaznom roku i zadužio dres sa brojem "34".

0
A- A A+
Zoran Tošić i Stefan Hajdin Foto: MN Press

Kakvih šest meseci je iza Stefana Hajdina...

Talentovani levi bek, rođen u Glini, letos je treći rang srpskog fudbala i dres novopazovačkog Radničkog zamenio za superligaški - Spartaka iz Subotice. Za svakog drugog fudbalera bio bi to veliki "skok" na koji je potrebno vreme za privikavanje, ali Hajdin je odmah zauzeo mesto kraj leve aut-linije i briljirao kod trenera Aleksandra Veselinovića tokom prvog dela sezone.

To nije promaklo Crvenoj zvezdi koja je odmah u januaru odlučila da angažuje Hajdina koji je ove subote zvanično postao drugo pojačanje, nakon Bena iz Olimpijakosa.Sportski direktor Mitar Mrkela je poručio da mu je "uvek drago" kada Crvena zvezda vrati igrača koji je ponikao u Omladinskoj školi i "ispuni mu snove", a Hajdin je u mlađim kategorijama srpskog vicešampiona proveo punih pet godina.

Hajdin se zahvalio na šansi i poručio da će pokušati da se oduži dobrim igrama.

"Otac i majka su insistirali da dođem na probu u Crvenu zvezdu još 2003. godine, a tada je moj talenat prepoznao trener Toma Milićević. Danas sam se vratio gde pripadam i spreman sam na rad i disciplinu", poručio je 23-godišnji fudbaler.

U skorije vreme iz Spartaka u Zvezdu prešli su Đorđe Despotović, Srđan Plavšić, Stefan Ilić,  Nemanja Milić i Stefan Milošević, koji poput Hajdina nastupa na mestu levog beka.

Ostale vijesti