Danas hladno i oblačno

Autor:

U BiH danas će biti hladno i oblačno uz slabe padavine i dnevnu temperaturu vazduha do četiri stepena Celzijusova

0
A- A A+

Jutros je umjereno do pretežno oblačno uz slab mraz, a oko rijeka i po kotlinama maglovito, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće hladnije i oblačno uz povremene i slabe padavine. Na sjeveru i sjeveroistoku ostaje suvo uz kraće sunčane periode.

Na jugu će padati kiša, a na istoku i zapadu će provejavati slab snijeg.

Padavine će biti slabe, jedino će na jugu tokom popodneva kiša biti nešto jača, a na planinama na istoku može pasti oko pet centimetara snijega.

Duvaće slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha biće od nula do četiri, na jugu oko sedam u višim predjelima od minus dva stepena Celzijusovih.

Temperatura jutros u 8.00 časova: Han Pijesak, Mrakovica i Bjelašnica minus četiri stepena Celzijusova, Sokolac, Kneževo i Manjača minus dva, Kotor Varoš, Gacko, Mrkonjić Grad, Krupa na Uni, Banjaluka, Brod, Bijeljina i Tuzla nula, Krupa na Vrbasu, Nevesinje, Prijedor, Rudo, Šipovo, Višegrad,Novi Grad, Srebrenica, Doboj i Livno jedan, Istočno Sarajevo, Zvornik, Srbac, Sarajevo i Bugojno dva, Bileća četiri, Trebinje pet, Mostar, Neum osam stepeni Celzijusovih. 

Ostale vijesti