Evo vam pare!

Autor:

Glumac donirao novac nakon žestokih prozivki na društvenim mrežama

2
A- A A+

Pre nekoliko dana, glumac Mark Volberg našao se na udaru javnosti, nakon što je objavljeno da je tražio pozamašan honorar kako bi dosnimio nekoliko scena.

Volberg je trebalo da ponovo snimi nekoliko scena u filmu "Sav novac u svetu", tačnije one u kojima je bio Kevin Spejsi, a kojeg je, nakon optužbi za zlostavljanje zamenio Kristofer Plamer, i to naplatio milion i po dolara.

Ostali glumci i reditelj Mišel Vilijams i Ridli Skot, nisu tražili honorar - odrekli su se bilo kakvog naknadnog honorara, i dolazili na set za simboličnu dnevnicu od 80 dolara.

Twitter je "poludeo" nakon ove objave i Marka Volberga nazvao prljavim oportunistom, jer se nije solidarisao sa idejom da Ridlija Skota da "ovde nema mesta zlostavljačima", a sada je Volberg ispravio stvar.

Donirao je milion i po dolara honorara udruženju Time's up, koje pruža podršku žrtvama zlostavljanja i to u ime koleginice Mišel Vilijams, "jer podržava borbu glumica da zarađuju isto koliko i muškarci i zalaže se za ravnopravnost u svakom smislu".

Oprao se?

Tagovi:

Ostale vijesti