Nedeljni horoskop od 15. 1. do 21. 1. 2018.

Autor:

Pročitajte MONDO horoskop za narednu sedmicu.

Nedeljni horoskop od 15. 1. do 21. 1. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Ove nedelje ćete verovatno raščistiti neke stvari u vezi, ali bar nećete gubiti vreme na osobu koja ne želi da se trudi. Moguć je flert na poslu. Ljubomora će biti izražena ove nedelje.

Poslovne prilike počinju da se ostvaruju, ali će Vam na poslu biti jako zabavno, odnosno radićete sve što Vam se dopada. Venera je u polju posla i dalje i olakšava Vam svaki problem. Dobra je saradnja sa mlađim osobama.

Bik

Strastveni ste ove nedelje. Venera u Vašem polju partnerstava Vam daje podršku da budete sa osobom koju zaslužujete. Zauzeti, s obzirom na to da imate i dalje Veneru kao vladara u polju veza, dobar je odnos sa partnerom. Konačno ćete se okrenuti boljem raspolaganju novcem, a nećete više trošiti sve na neke stvari koje Vam nisu baš potrebne. Nađite vreme za odmor i relaksaciju.

Blizanci

Konačno dolazite do dobrih rešenja vezanih za vašu finansijsku situaciju. Svakako ćete znati gde da uložite, a na šta da potrošite novac. Komunikacija sa drugima konačno postaje bolja. Pozitivne stvari se događaju. Poboljšaće se komunikacija sa partnerom. Odmarajte se, nemojte se nervirati.

Rak

Očekujte flert ili čak ulazak u vezu ove nedelje. Mogući su problemi u porodici, ali samo zbog nekih problema koji se tiču Vaših obaveza. Ne dozvolite da rasprave oko takvih stvari pokvare dobro raspoloženje ove nedelje. Imaćete previše posla, pa se bolje organizujte.

Lav

Nemojte da čekate da problem u vezi bude veći, već sad kažite šta Vam smeta. Biće mnogo bolja situacija od kraja nedelje kada Venera ulazi u Vaše polje partnerstva. Nemojte baš svima da govorite sve što mislite. Dobićete poslovnu ponudu koju nećete moći da odbijete. Moguća je prehlada.

Devica

Otvorenost je ono što će se najviše ceniti ove nedelje u vezi. Dobro se osećate i uživate. Slobodni, Venera u polju posla će biti aktivna. Priđite konačno osobi koja Vam se dopada odavno. Nećete više imati dvosmislene poruke od nadređenih. Sve će biti jasnije, ali ako ste pravili neke greške, potrudite se da se ne ponavljaju. Ne nervirajte se zbog problema sa novcem.

Pogledajte koje su poznate ličnosti rođene između 15. i 21. januara:

Vaga

Komunikativniji ste nego inače i moguć je kraći poslovni put. Koristite svaku šansu za uspeh. Ova nedelja je idealna za to. Slobodni, strastveni ste i skloni avanturama i ove nedelje. Uživajte više. Iskoristite svoje ideje za napredak na poslu. Svaka dobra ideja će sigurno biti nagrađena. Prijatelji mogu biti od velike pomoći. Druženje i ostvarenje planova u isto vreme je dobitna kombinacija. Nemojte da se preforsirate.

Škorpija

Strastveni ste i skloni flertu. Venera je u polju komunikacije i ove nedelje, pa nećete morati da brinete o ljubavi. Mars je i dalje u Vašem znaku. Partnerski odnosi su idealni. Bićete romantični ovih dana. Jako ste nervozni i pod pritiskom, iako će taj pritisak uskoro popustiti. Treba da ostanete aktivni, da bi energija bila usmerena na nešto konstruktivno. Bitno je da rokovi koje imate na poslu budu ispoštovani. Moguć je problem sa cirkulacijom.

Strelac

Problemi sa partnerom su mogući. Oboje možete biti ljubomorni bez razloga. Slobodni, ne dozvolite da strasti ovladaju Vama. Moguća je avantura. Kontakti sa ljudima sa kojima ste već sarađivali su jako povoljni sada. Možete imati jako velike dobitke sada od svake saradnje, ali mora sve da bude transparentno. Imajte realna očekivanja i bićete zadovoljni. Odmarajte više ove nedelje.

Jarac

Oni koji su u vezama će ove nedelje da uživaju jer ih očekuje dobar odnos sa partnerom. Slobodni, bićete raspoloženiji za flert. Imate jako puno poteškoća na poslu, ali će se to promeniti od druge polovine nedelje. Hranite se zdravije ove nedelje.

Vodolija

Potrudite se da ne zamarate partnera problemima koje imate na poslu. Ne dozvolite da Vaš odnos trpi. Slobodni, preko prijatelja je moguće neko novo poznanstvo. Na poslu će biti bolja atmosfera. Sve ide kako treba, ali morate dati svoj maksimum da ne bi došlo do zastoja. Mogući su problemi sa leđima.

Ribe

Ove nedelje ćete završiti neke stvari koje ste odavno započeli na poslu, pa ćete moći možda i da uzmete neki kraći odmor. Što se ljubavi tiče, ako ste zauzeti, družićete se više sa prijateljima. Ne zapostavljajte partnera zbog puno događanja u Vašem životu. U drugoj polovini nedelje ćete više biti skloni flertu, pa ako ste slobodni, možete upoznati neki zanimljivu osobu koja će Vam privući pažnju. Jačajte imunitet ove nedelje.

Tagovi:

Ostale vijesti