• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbrana Arsenala "pukla" za 283 sekunde

Autor mondo.rs

Od solidnog do amaterskog izdanja odbrane Arsenala u kobnih pet minuta.

Nije bilo Aleksisa Sančeza u sastavu Arsenala u popodnevnom duelu sa Bornmutom pošto Čileanac čeka transfer u Mančester junajted, Arsen Venger je sa tribina, zbog kazne, "dirigovao" najmlađom postavom "tobdžija" u posljednjih šest godina i njegov tim je igrao solidno...

Bilo je šansi u prvom poluvremenu, da bi na startu drugog preko Beljerina došli do vođstva, ali novi "žuti minuti" tima iz Londona značili su i preokret Bornmuta.

BORNMUT - ARSENAL 2:1 (0:0)

Dobar period igre Arsenal je "naplatio" u 52. minutu kada je Aleks Ivobi poslao loptu iza leđa Čarlija Danijelsa, a Ektor Beljerin "pokupio" dobar pas i nakon snažnog udarca u Asmira Begovića gledao kako lopta "skakuta" preko gol-linije.

Bornmut je proigrao nakon sat vremena igre i već u 69. preko Kaluma Vilsona kaznio očajnu procjenu Petra Čeha koji je izletio da pokupi pas Frejzera - i promašio.

Sve se promijenilo već u 74. minutu kada je Den Gosling odlično "vidio" Kaluma Vilsona u šesnaestercu, ovaj imao sreće da Rob Holding i Škodran Mustafi više razmišljaju o ofsajdu nego o njemu, pa je odložio loptu za Džordana Ajba za njegov prvenac u dresu Bornmuta.

Prošlo je samo 283 sekunde između dva gola...



Bornmut je sa dvije pobjede u tri kola, nakon očajne serije rezultata, skočio do 13. mjesta sa 24 boda dok Arsenal ostaje šestoplasirani sa 39, imaju pet manje od Totenhema i pet više od Barnlija, zbog čega se našalio i legendarni Gari Lineker.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC