• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger "promenio ploču": Znaće se za 48 sati...

Autor mondo.rs

Francuski menadžer dugo je govorio da nema govora o tome da će Aleksis Sančez napustiti "Emirejts" u ovom prelaznom roku, ali je izgleda i sam priznao poraz...

Arsen Venger je, čini se, priznao poraz u borbi za Aleksisa Sančeza.

Dugo je francuski stručnjak govorio da Čilenac nipošto neće napustiti "Emirejts" u ovom prelaznom roku, potom je prešao na "neodređene izjave" navodeći da za njegovog najboljeg fudbalera nije stigla niti jedna ponuda, da bi nakon poraza od Bornmuta (2:1) "promenio ploču".

Na ovom meču nije računao na Aleksisa Sančeza, čija porodica je stigla u London u iščekivanju transfera, a nakon nove loše partije svog tima objasnio je i zbog čega.

"Bilo je teško za njega jer je na 'stend-baju', zato sam odlučio da ne igra. Mogao je da ode juče, danas ili sutra, sve će biti poznato u narednih 48 sati", naveo je Venger na konferenciji na kojoj se nije dugo zadržao, ali je ipak saslušao sva pitanja pre negoli je podvukao da nikako Aleksis Sančez NIJE odbio da igra protiv "trešnjica", nego je to bila njegova odluka.


Objasnio je da Mesut Ozil, kome takođe ističe ugovor u junu, nije igrao zbog povrede, a ne zbog iščekivanja transfera, pa zatim dodao da ima i čvrsta uverenja da stiže pojačanje.

"Ako Sančez ode - moramo da ga zamenimo. Danas nam je nedostajalo dosta igrača, ali moramo odgovoriti na to... Ne znam da li ide. Prelazni rok je u toku i moramo koristiti igrače koji su potpuno fokusirani na klub", jasno je kazao Arsen Venger.

Sve su glasnije priče da je agent brazilskog fudbalera Malkoma u Londonu i da će već u ponedeljak biti "ozvaničen" ovaj transfer vredan oko 50 miliona evra koliko sleduje Bordou, ali tokom vikenda pojačane su glasine o još jednom ofanzivcu.


Pjer-Emerik Obamejang mogao bi da postane igrač Arsenala, javlja dobro obavešteni ekspert za transfere Li Prajs, koji je prethodno javio dogovore za Kolašinca i Keitu.

Gabonac, koji je suspendovan u svom Dortmundu zbog nedolaska na klupski sastanak, postigao je dogovor sa Arsenalom, a upravo se čeka odlazak Aleksisa Sančeza u Mančester junajted ili Mančester siti kako bi došlo do formalizacije saradnje.

Pitanje je samo da li Malkom ili Obamejang, ili obojica!?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC