• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suspendovan! (FOTO, VIDEO)

Autor mondo.rs

Sprdnja na račun samoubistva koštala Logana Paula gotovo svega što je do sada radio na YouTube mreži!

YouTube mreža je suspendovala kanal svoje pete najplaćenije zvezde, Logana Pola, nakon što je na taj servis postavio kontroverzan video sa navodnom žrtvom samoubistva, ali je najavio da to ne znači da saradnja s njim neće biti nastavljena u budućnosti.

Sunovrat YouTube zvezde: Peticija da se ukine!

YouTube je nakon praznika saopštio da je povukao Loganov kanal sa platforme Google Preffered, a druga dva projekta na kojima je radio zajedno sa YouTube mrežom i velikim producentskim kućama stavljena su na čekanje.

Takođe, navedeno je da nije određeno vreme kad će se ponovo razmatrati njegova budućnost na YouTube mreži, ali da mu vrata nisu zauvek zatvorena.

Zbog Logana i sličnih YouTube menja pravila igre

Logan je povukao video nakon oštre kritike javnosti, ali i mnogih poznatih ličnosti, koje nisu štedele reči upućene 23-godišnjem „jutjuberu“. Iako Loganove teme nisu poznate kao edukativne i promišljene, pratilo ga je više od 15 miliona ljudi, ali niko nije očekivao da vidi telo osobe, koja je odlučila sebi da oduzme život.

So Sorry.
Izvor: Logan Paul Vlogs.

To što je pokušao da zaradi na tuđoj nesreći, iako on tvrdi da nije tako, mnogi nisu hteli da tolerišu niti oproste. Logan se izvinio za video na YouTube mreži, kao i na Twitter kanalu, ali je javnost i taj video i izvinjenje dočekala „na nož“, zbog toga što, kako kažu, nije bilo niti izvinjenje niti iskreno kajanje za ono što je uradio.

Logan se na neodređeno vreme povukao sa svih društvenih mreža zbog velikog pritiska medija, osude javnosti i odluka koje je YouTube doneo za njegov kanal.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS