"Mali biznis, velike priče" - uručene nagrade

Autor:

Projekat „Mali biznis, velike priče“ kojeg je m:tel sproveo krajem 2017. godine, podstakao je poslovne korisnike da na adresu m:tel-a šalju svoje priče o poslovnom uspjehu i iskustvima kroz koje su prolazili u pokretanju svojih biznisa.

0
A- A A+
m:tel Foto: Promo/m:tel

Kako je i obećano iz komanije m:tel, autore najuspješnijih priča nagradili su besplatnom promocijom i najsavremenijim uslugama koje će im olakšati i ubrzati svakodnevnu poslovnu komunikaciju.

1. nagradu - besplatno predstavljanje preduzeća u medijima, osvojilo je preduzeće „Smart Office“ d.o.o, Banjaluka.

2. nagradu - paket Office 365 u trajanju od 12 mjeseci, osvojilo je preduzeće „Digital Media Consulting“ d.o.o, Banja Luka.

3. nagradu - uslugu pristupa internetu, NetBiz tarifni model u trajanju od 12 mjeseci, dobilo je preduzeće “Invictus Consulting International"  s.p. Banja Luka.

4. nagradu -  uslugu pristupa internetu, NetBiz tarifni model u trajanju od 6 mjeseci, dobilo je preduzeće „Fabrique“ s.p. Banja Luka.

Zbog interesantne priče koju je poslao predstavnik "Obrt De Lota" iz Sanskog Mosta, iz m:tel-a su odlučili da posebno nagrade i ovo preduzeće i to uslugom korišćenja tarifnog modela Pretplata:S Net sa uključenih 20 GB mobilnog interneta u trajanju od šest mjeseci.

Kompanija m:tel čestita svim dobitnicima uz želju da budu uspješni i u narednim godinama.

Tagovi:

Ostale vijesti