• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marsijal deli Aleksisa Sančeza od Junajteda?

Autor mondo.rs

Murinjo "kategorički odbija" i predlaže Mhitarjana.

Da li je plan bio samo podići cenu Aleksisu Sančezu ili su se iz nekog razloga na "Etihadu" predomislili, tek engleski i francuski mediji sada smatraju Mančester junajted za klub u koji bi zvezda Arsenala mogla da ode.

Bilo do kraja januara, bilo na leto.

A, prema poslednjim informacijama, menadžer Arsenala, Arsen Venger, naložio je svojim pregovaračima da umesto simboličnog obeštećenja za Čileanca koji će u junu postati slobodan igrač u klub donesu - Antonija Marsijala.

"Junajted kategorički odbija razgovor na tu temu", objavio je francuski "RMC", čiji su novinari u poslednjih nekoliko sezona imali pouzdane informacije kada se govorilo o transferima najvećih zvezda evropskog fudbala.

Otkud crveni deo Mančestera?

Prethodne nedelje objavljena je ponuda koju je Siti izneo pred Sančeza i koja je podrazumevala dve opcije: januar ili jun. "Građani" nisu želeli u januaru da potroše više od 24 miliona evra, a Arsenal nije želeo da prihvati manje od 40. "BBC" tvrdi da je razlika u tome što Junajted neće imati problem da toliko plati igrača koji će u junu biti slobodan.

Isti izvor navodi da je Žoze Murinjo bio spreman da ponudi razgovore o trampi koja bi uključila Henrika Mhitarjana, ali ne i Marsijala, za šta Venger nije bio zainteresovan.

"RMC" navodi da nije isključeno da bi Sančez mogao da promeni klub do kraja januara, ali da posao otežava Arsenal, koji želi da izvuče što je moguće više iz podređene situacije u kojoj se našao, a koja znači da će igrač već u junu moći da ode bilo gde bez obeštećenja.

Ovako-onako, više se i ne govori o mogućnosti da Sančez ostane na "Emirejtsu" već o tome koju će stranu Mančestera izabrati i ko će ga zameniti u Arsenalu. Poslednje ime koje se vezuje za "tobdžije", koje su izdvojile 50 miliona evra za Malkoma, jeste krilni napadač Votforda, Rišarlison.

Više o svemu moglo bi da se sazna veoma brzo, kaže Venger.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC