• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lagao da je Mahrez, napravio haos u svetu fudbala

Autor mondo.rs

Tek kada je zapretio tužbom, Alžirac je shvatio o čemu se radi...

Sećate se verovatno kako ste sporadično mogli da čitate o tome kako se najveći klubovi sveta bore za Rijada Mahreza, kako Liverpul namerava da ga dovede umesto Felipea Kutinja, ali bi Alžirac više voleo u Arsenal, kako su Ngolo Kante i Dani Drinkvoter o njemu rekli sve najbolje Antoniju Konteu, itd, itd.

Sudeći prema tekstu koji je objavio alžirski "Le Buteur", to je sve posledica dopisivanja jednog "uglednog sportskog novinara sa dobrim izvorima" i dosetljivog Alžirca koji je pokušao da se našali, a onda shvatio da može da utiče na svet fudbala.

Bukvalno!

Alžirac koji živi u Parizu, ali često putuje u otadžbinu, sagovornika je "navukao" na autentičnost telefonskog broja tako što je, pored Mahrezove slike sa Ronaldom Nazarijom, ponudio pikanterije sa priprema alžirske fudbalske reprezentacije koje su za novinara gladnog "breaking" vesti bile nepoznanica ali koje su, zapravo, bile samo tračevi iz čajdžinica alžirskih gradova - kakvi kruže između ljubitelja fudbala u svakoj zemlji na svetu.

Duže od godinu dana "Mahrez" je plasirao vesti o tome gde će Mahrez preći, s kim pregovara, šta je bio razlog za smene menadžera Lestera, itd. Letos, brojni evropski mediji pozivajući se na saznjanja ovog - za sada - neimenovanog novinara objavili su vest o tome da će Barselona dovesti Mahreza nakon neuspelih pregovora sa Kutinjom.



Kada je Kutinjo konačno otišao na "Kamp nou", "Mahrez" je Mahreza selio u Liverpul i to su takođe preneli mnogi verujući da ta francuska kuća ima verodostojne izvore.

Ne samo da su se vodeći novinari Evrope, poput Giljema Balaga i njemu sličnih, aktivirali na društvenim mrežama tvrdeći da je "Mahrez u Liverpulu" vest koja se nikako neće dogoditi, već je i sam reprezentativac Alžira objavio da više neće komunicirati sa novinarima jer "objavljuju notorne laži o njemu".

Tek tada, na Mahrezovu inicijativu, novinar je pristao da otkrije ko mu je izvor i…

...možete da pretpostavite kako se osećao.

Uveren da je na tragu nečeg velikog nije primetio ništa čudno u tome što mu je "Mahrez" povremeno tražio "VIP ulaznice za utakmice svoje rodbine u Parizu, jer ne uspeva iz Lestera to da obavi sam", kao i dresove najvećih zvezda Pari sen žermena sa njihovim original potpisima…

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC