• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA: Povratak NAJBOLJEG na Old Traford?!

Autor mondo.rs

Gotovo neverovatna informacija iz Španije! Ali, koliko je tako nešto uopšte realno?

Kristijano Ronaldo je ljut, Kristijano Ronaldo je nezadovoljan, Kristijano Ronaldo hoće da IDE iz Real Madrida!

Ovo je tema o kojoj danas bruji sportska javnost u Španiji, nakon što je jedan od najpoznatijih medija objavio vest da je treći najplaćeniji fudbaler sveta nezadovoljan politikom u "kraljevskom klubu", ali i time što uprava Reala još nije ispunila obećanje u vezi sa njegovim ugovorom.

Predsednik Reala Florentino Perez ranije je obećao Ronaldu novi ugovor koji bi obezbedio mnogo puno veću zaradu, ali to se (za sada) nije dogodilo.

Madridski "As" piše da je Ronaldo svoje nezadovoljstvo podelio i sa saigračima u svlačionici ti čak im najavio povratak u Mančester junajted!

Međutim, sledeći ovu informaciju, portugalski "Rekord" došao je do novih saznanja, prema kojima je Florentino Perez dao je Ronaldovom menadžeru, Žorže Mendešu, "kart blanš" i spreman je da sasluša sve predloge u vezi sa Ronaldovim željama, sve u cilju da ga zadrži u Realu.

Istovremeno, u Mančester junajtedu, bar prema informacijama iz izvora bliskih klubu, kažu da bi povratak Ronalda bio sjajan, ali i da takvu operaciju video kao veoma komplikovanu. Jer, Real ga ne bi pustio ispod 100 miliona evra obeštećenja, a Ronaldu bi morao da da godišnju platu od 50 miliona evra.

Ne treba smetnuti sa uma da bi Pari Sen Žermen i kineski klubovi, poput morskih pasa, spremno čekali šansu da ugrabe Ronalda.

Portugalac je došao u Real 2009. godine iz Mančester junajteda, a krajem 2016. potpisao je novi ugovor sa Realom do 2021. godine uz godišnju platu od 21 milion evra. Ali, Ronaldo je zatražio povišicu od četiri miliona evra.

Ronaldo je u dresu Reala u 418 nastupa dao čak 422 gola i tako postao najbolji strelac u istoriji jednog od najvećih klubova sveta.

Sa Realom je osvojio 14 trofeja, tri puta podigao je pehar Lige šampiona i osvojio dve titule prvaka Španije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC